Op Landgoed de Barendonk ontvangen we graag groepen. Voor een vergadering, presentatie, teamuitje of een feestelijke gebeurtenis hebben wij mooie ruimtes en alle benodigde faciliteiten. De landelijke inrichting zorgt meteen voor een gemoedelijke sfeer.

Hier is het leven goed.
Landelijk ingerichte ruimtes

Alle groepsruimtes zijn historische gebouwen met een uniek karakter. Zij vertellen het verhaal van Landgoed de Barendonk. In de Appelloods werd vroeger de appeloogst bewaard, nadat de boomgaard was leeggeplukt. In de Domainezaal stonden ooit ’s winters de koeien op stal. En het Grote Huis was het hoofdverblijf van de herenboer.

Vergaderaccommodatie met moderne faciliteiten

De sfeer van toen is blijven hangen, maar de ruimtes zijn verder helemaal gemoderniseerd en voorzien van alle faciliteiten die je tijdens een zakelijk overleg nodig kunt hebben: een beamer met projectiescherm, laptop, flipover, audio-installatie, een grote verrijdbare televisie en WiFi.

Ontspanning na inspanning

Willen jullie de dag afsluiten met een groepsactiviteit? Ook dan hebben we een aantal leuke opties. Wat dacht je van een muziekworkshop of gezellig samen koken? Een Barendonkse Experiencetocht of een gezellig buffet of barbecue?

Bedrijfsfeest of familiefeest

Onze groepsruimtes zijn sfeervolle locaties om samen iets te vieren. Een personeelsfeest, een jubileum of een familiefeestje: is het allemaal mogelijk. We horen graag wat jullie wensen zijn en denken dan met jullie mee. Dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Let op: Landgoed de Barendonk ligt in een stiltegebied. Daarom is de eindtijd van een feest uiterlijk 22.00 uur.

Heerlijke en eerlijke catering

Van ontbijt en lunch tot borrelhapje. En van buffet en barbecue tot frisse sapjes: wij werken zo veel mogelijk met streekproducten van het seizoen. Niet alleen omdat het gewoon ontzettend lekker is, maar ook omdat we graag duurzame keuzes maken. We hebben niet voor niets ook dit jaar weer het Gouden Green Key keurmerk gekregen.

Onze gasten aan het woord
 • Jaap
  Super locatie, goede service, lekker gegeten. Uitstekende locatie om te vergaderen.
  Jaap
  CRV
 • Adriaan
  We hebben hier met het bedrijf onze jaarlijkse offsite georganiseerd en de ervaring was van start tot eind een 11/10! Locatie denkt helemaal mee in je concept, biedt leuke alternatieven aan en heeft er voor gezorgd dat de hele dag een succes was!  
  Adriaan
  Nova Reperta
 • Ronny
  We hadden met ons bedrijf een geweldig jubileumfeest bij Landgoed de Barendonk! Een Prachtige locatie, goede organisatie, en fijne communicatie. Bedankt voor een onvergetelijke dag!
  Ronny
  Proludic
 • Lidy
  Mede dankzij jullie goede zorgen was onze 2-daagse meeting een groot succes! Alles was tot in de puntjes verzorgd, van het ontbijt t/m de overnachting, het ontbrak ons aan niets. Het is een prachtige locatie, de sfeer in de (vergader)ruimtes was heel prettig en alles zag er tiptop uit. Hartelijk dank voor jullie geweldige gastvrijheid team De Barendonk, wij komen heel graag terug!  
  Lidy
  VIRO group
 • Voor onze training van de gemeente Den Bosch kozen we voor Landgoed Barendonk. Een prachtlocatie waar de deelnemers tot rust komen, kwaliteitsvolle voeding genieten en ontzorgt worden. We staan ook vol bewondering voor het verhaal en de ziel die de eigenaars in hun zaak leggen ! — Rudy Vandamme, trainer voor gemeente Den Bosch.
 • De cultuurdag is heel goed verlopen, dank voor de goede zorgen. Ook was het prima geregeld met de verschillende ruimtes, soms wel even zoeken, maar we kijken terug op een zeer geslaagde dag.
  Marianne, Rabobank
 • Het nuttige met het aangename verenigd tijdens onze OR training van 2018. Tot volgend jaar.
  OR Laarbeek
 • Namens ons allemaal nogmaals bedankt voor 2 top dagen. Super goed geregeld en alleen maar aardig personeel ontmoet. Wellicht tot een volgende keer.
  Amway
 • Dank voor de service en goede zorgen. Verder goed om te melden dat de deelnemers zeer tevreden waren, zowel wat betreft de accommodatie als de catering. Prima dus.
  Post NL
 • Ten eerste wil ik u nogmaals bedanken voor de zeer interessante rondleiding vorige week woensdag. Voor mij zijn bedrijfsbezoeken het middel om feeling met de business te krijgen.
  Rabobank
 • Dank je wel voor weer een succesvolle bijeenkomst op de Barendonk Tot de volgende introductiedag!
  CRV
 • Nogmaals bedankt voor de goede verzorging. Iedereen was, zonder uitzondering, enthousiast over de locatie. En tussen de middag een lekkere picknick is wat we enorm waarderen.
  Marel
 • Allereerst wil ik je laten weten dat het weer top was om bij jullie te zijn. Alles is super geregeld en wat een fijne plek. We komen graag een volgende keer weer bij jullie als we een repetitiedag hebben. Hadden we de ruimte verder goed genoeg achtergelaten? Hartelijke groeten en tot ziens!
  Angelique (koor uit Tilburg)
 • We hebben weer een paar fijne dagen op de Barendonk doorgebracht: De training is succesvol verlopen; het is lekker rustig bij jullie, we waren dichtbij maar toch ben je op een andere plaats, zodat de zinnen echt verzet worden. Jullie leveren echt toegevoegde waarde voor de prijs.
  Mars
 • Wij willen jullie ook erg hartelijk dank voor de gastvrijheid en alle goede zorgen. Alles wat tip top geregeld, erg fijn! En ook de ongedwongen sfeer was erg aangenaam.
  NOC*NSF
 • Hartelijk dank voor de prettige en goed verzorgde locatie. Complimenten aan de Buurvrouw voor het lekkere eten en fantastisch voldaan aan al onze dieetwensen!
  Huisartsenpraktijk Markt in Cuijk
 • Hartelijk dank voor de gastvrijheid. Wij waren zeer tevreden, alles was perfect en in orde. Natuurlijk was het een erg mooie plek en heerlijk eten. Tot de volgende keer.
  OR gem. Sint Anthonis
 • Bedankt voor de perfecte service de afgelopen twee dagen. We zijn erg tevreden oer de bediening, de toenadering, de gastvrijheid, jullie flexibiliteit, het eten en de totale ambiance. Wat opviel is dat alle medewerkers diezelfde sfeer uitstraalden. Knap hoor dat iedereen voor hetzelfde doel gaat; een tevreden klant. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en dat in een bijzonder prettige werksfeer. Bedankt !
  J. Hamming, Itsme
 • We willen jullie hartelijk danken voor de gastvrijheid en de goede zorgen! De locatie en ook het koken was top geregeld!
  Marel
 • Bij deze onze complimenten voor alle goede zorgen. Je had het perfect voor elkaar. Zaal, aankleding, drankjes/koffie/thee en het buffet was allemaal super! :-) Keurige bediening. Complimenten. Wij hebben een prima happening gehad. Hartelijke groeten & een prettige dag.
  Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg
 • Dankjewel voor de gastvrijheid. Top!
  OR Someren
 • Het was perfect, alles was top verzorgd en ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen. Super bedankt voor de goede service en gastvrijheid.
  OOVB lunchvergadering
 • Hartelijk dank voor de goede service van gisterenochtend. Ook de zaal had een zeer goede sfeer. Iedereen vond het er gezellig. Ik kreeg van mijn collega ook nog de complementen over de kwaliteit van de lunch. Bij deze.
  Dichterbij
 • Het was weer top voor elkaar; inspecteurstweedaagse
  CRV 2018