Het échte vakantiegevoel is ook: even helemaal niets moeten. Zelfs niet nadenken over het eten!
En hoewel afwassen op de camping vaak een gezellige bezigheid is, is een dagje overslaan
óók ontzettend fijn! In de omgeving van Landgoed de Barendonk zijn talloze gezellige caféetjes en
restaurantjes te vinden,

maar ook op ons landgoed zelf hebben we een leuk aanbod.
Zaterdag avond is pizza of barbecue avond!

In juli en augustus organiseren we iedere zaterdag een gezellige avond op ons terras. We rijden onze pizza wagen het terrein op en daarin bakken we de lekkerste pizza's! Hoe gaat dit in zijn werk? 

Tijdens de pizza avonden kun je de meeste heerlijke pizza's onbeperkt komen eten. De pizzabakkers komen langs de tafeltjes, waar je een overheerlijke slice van de plank kiest. Zo kun je allerlei verschillende pizza’s uitproberen. Wist je dat er zelfs glutenvrije pizza’s gebakken kunnen worden? Zo kan iedereen gezellig mee-eten. Daarnaast zorgen wij voor voldoende brood en salades. Aanschuiven kan vanaf 17.30 uur. 

Elke zaterdag kun je, ook zonder verblijf, lekker komen genieten. Dus pak je agenda erbij en save the date!

De data voor de zomer van 2024 volgen snel. 

Zo werkt het:
 • Waar: op het terras van de Appelloods & onder onze gezellige stretchtent 
 • Kosten: Pizza avonden: onbeperkt pizza, brood en salade voor €21,50 per persoon.
  Kinderen tot 12 jaar betalen €10,50. 
 • Hoe: reserveren doe je door even een mailtje te sturen naar
  tessa@barendonk.nl

Tip: we serveren diverse speciaalbiertjes
uit de streek. 

Het Uutbloashuuske

Een typisch Brabants fenomeen! Een uutbloashuuske is een pauzeplaats in de natuur, waar wandelaars en fietsers even lekker bij kunnen komen. Maar ook de campinggast is hier van harte welkom! Je vindt dit bijzondere plekje voorbij het Grote Huis en dan even de gracht over.

Op basis van zelfbediening zet je hier zelf je kopje koffie of thee. Er is frisdrank, soep, chips, appeltaart en ander lekkers te krijgen. Het geldkistje staat klaar voor je contante betaling. Geen gepast geld bij je? Pinnen kan bij de receptie. Ook meteen een sanitaire stop maken op het landgoed? Geen probleem! Naast de receptie vind je ook het toiletgebouw.

Wil je met een grote groep komen uutbloazen? Laat dit dan ruim op tijd weten. We zorgen dan voor extra koffie, thee en andere lekkernijen!

Onze gasten aan het woord
 • Jaap
  Super locatie, goede service, lekker gegeten. Uitstekende locatie om te vergaderen.
  Jaap
  CRV
 • Adriaan
  We hebben hier met het bedrijf onze jaarlijkse offsite georganiseerd en de ervaring was van start tot eind een 11/10! Locatie denkt helemaal mee in je concept, biedt leuke alternatieven aan en heeft er voor gezorgd dat de hele dag een succes was!  
  Adriaan
  Nova Reperta
 • Ronny
  We hadden met ons bedrijf een geweldig jubileumfeest bij Landgoed de Barendonk! Een Prachtige locatie, goede organisatie, en fijne communicatie. Bedankt voor een onvergetelijke dag!
  Ronny
  Proludic
 • Lidy
  Mede dankzij jullie goede zorgen was onze 2-daagse meeting een groot succes! Alles was tot in de puntjes verzorgd, van het ontbijt t/m de overnachting, het ontbrak ons aan niets. Het is een prachtige locatie, de sfeer in de (vergader)ruimtes was heel prettig en alles zag er tiptop uit. Hartelijk dank voor jullie geweldige gastvrijheid team De Barendonk, wij komen heel graag terug!  
  Lidy
  VIRO group
 • Voor onze training van de gemeente Den Bosch kozen we voor Landgoed Barendonk. Een prachtlocatie waar de deelnemers tot rust komen, kwaliteitsvolle voeding genieten en ontzorgt worden. We staan ook vol bewondering voor het verhaal en de ziel die de eigenaars in hun zaak leggen ! — Rudy Vandamme, trainer voor gemeente Den Bosch.
 • De cultuurdag is heel goed verlopen, dank voor de goede zorgen. Ook was het prima geregeld met de verschillende ruimtes, soms wel even zoeken, maar we kijken terug op een zeer geslaagde dag.
  Marianne, Rabobank
 • Het nuttige met het aangename verenigd tijdens onze OR training van 2018. Tot volgend jaar.
  OR Laarbeek
 • Namens ons allemaal nogmaals bedankt voor 2 top dagen. Super goed geregeld en alleen maar aardig personeel ontmoet. Wellicht tot een volgende keer.
  Amway
 • Dank voor de service en goede zorgen. Verder goed om te melden dat de deelnemers zeer tevreden waren, zowel wat betreft de accommodatie als de catering. Prima dus.
  Post NL
 • Ten eerste wil ik u nogmaals bedanken voor de zeer interessante rondleiding vorige week woensdag. Voor mij zijn bedrijfsbezoeken het middel om feeling met de business te krijgen.
  Rabobank
 • Dank je wel voor weer een succesvolle bijeenkomst op de Barendonk Tot de volgende introductiedag!
  CRV
 • Nogmaals bedankt voor de goede verzorging. Iedereen was, zonder uitzondering, enthousiast over de locatie. En tussen de middag een lekkere picknick is wat we enorm waarderen.
  Marel
 • Allereerst wil ik je laten weten dat het weer top was om bij jullie te zijn. Alles is super geregeld en wat een fijne plek. We komen graag een volgende keer weer bij jullie als we een repetitiedag hebben. Hadden we de ruimte verder goed genoeg achtergelaten? Hartelijke groeten en tot ziens!
  Angelique (koor uit Tilburg)
 • We hebben weer een paar fijne dagen op de Barendonk doorgebracht: De training is succesvol verlopen; het is lekker rustig bij jullie, we waren dichtbij maar toch ben je op een andere plaats, zodat de zinnen echt verzet worden. Jullie leveren echt toegevoegde waarde voor de prijs.
  Mars
 • Wij willen jullie ook erg hartelijk dank voor de gastvrijheid en alle goede zorgen. Alles wat tip top geregeld, erg fijn! En ook de ongedwongen sfeer was erg aangenaam.
  NOC*NSF
 • Hartelijk dank voor de prettige en goed verzorgde locatie. Complimenten aan de Buurvrouw voor het lekkere eten en fantastisch voldaan aan al onze dieetwensen!
  Huisartsenpraktijk Markt in Cuijk
 • Hartelijk dank voor de gastvrijheid. Wij waren zeer tevreden, alles was perfect en in orde. Natuurlijk was het een erg mooie plek en heerlijk eten. Tot de volgende keer.
  OR gem. Sint Anthonis
 • Bedankt voor de perfecte service de afgelopen twee dagen. We zijn erg tevreden oer de bediening, de toenadering, de gastvrijheid, jullie flexibiliteit, het eten en de totale ambiance. Wat opviel is dat alle medewerkers diezelfde sfeer uitstraalden. Knap hoor dat iedereen voor hetzelfde doel gaat; een tevreden klant. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en dat in een bijzonder prettige werksfeer. Bedankt !
  J. Hamming, Itsme
 • We willen jullie hartelijk danken voor de gastvrijheid en de goede zorgen! De locatie en ook het koken was top geregeld!
  Marel
 • Bij deze onze complimenten voor alle goede zorgen. Je had het perfect voor elkaar. Zaal, aankleding, drankjes/koffie/thee en het buffet was allemaal super! :-) Keurige bediening. Complimenten. Wij hebben een prima happening gehad. Hartelijke groeten & een prettige dag.
  Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg
 • Dankjewel voor de gastvrijheid. Top!
  OR Someren
 • Het was perfect, alles was top verzorgd en ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen. Super bedankt voor de goede service en gastvrijheid.
  OOVB lunchvergadering
 • Hartelijk dank voor de goede service van gisterenochtend. Ook de zaal had een zeer goede sfeer. Iedereen vond het er gezellig. Ik kreeg van mijn collega ook nog de complementen over de kwaliteit van de lunch. Bij deze.
  Dichterbij
 • Het was weer top voor elkaar; inspecteurstweedaagse
  CRV 2018