Even loskomen van de vaste werkplek? Weg uit de drukte? En vol focus kunnen doen wat nu nodig is? Onze vergaderruimtes bieden je de rust waar je naar zoek bent. Een plaats om naast hard te werken, ook fijn te kunnen onthaasten en inspiratie op te doen. Want dat kan verrassend goed samengaan.

Wij ontzorgen jouw
evenement

Een brainstormsessie, de jaarlijkse vergadering, een strategiedag, training of een seminar: voor iedere zakelijke bijeenkomst hebben wij een geschikte ruimte. We zorgen ervoor dat het meubilair klaarstaat in de opstelling die je wenst. Je kunt gratis gebruikmaken van een beamer met projectiescherm, laptop, flipover, audio-installatie, een grote verrijdbare televisie en WiFi.

Daarnaast staat er onbeperkt koffie, thee, vruchtensap en water klaar. Natuurlijk met een lekker tussendoortje.

En ’s middags staan we voor jullie klaar tijdens een workshop of andere teambuildingactiviteit. In overleg is heel veel mogelijk!

Onze catering: Geniet van Bourgondisch Brabant

Huisgemaakte hapjes en drankjes, een uitgebreide lunch, een smakelijk diner of zelfs een voedzaam ontbijt: met eerlijke producten uit de streek verzorgen wij ook de innerlijke mens. De eieren komen van de kippenboer, de broodjes van de lokale bakker en de boerenkaas natuurlijk van de Barendonk zelf. De streekgerechten die wij voor jullie koken zullen zeker in de smaak vallen.

Wij stellen graag een arrangement op maat samen. Bel ons en vertel wat je wensen zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Want je zakelijk succes is pas echt geslaagd, als alle deelnemers aan het eind van de dag ontspannen naar huis gaan. Daarom organiseren we ook heel diverse vergaderbreaks of teambuildingactiviteiten, die passen bij onze unieke locatie in het groen. Vraag naar de mogelijkheden:

Barendonkse Experiencetocht
Graffiti workshop
Workshop theatersport
(buiten) kookworkshop
Workshop djembé, percussie of P-bone
Teambuilding schapendrijven
Kleiduif- of laserschieten
Workshop schermen
Workshop decopatchen (schilderen met papier)

Aansluitend overnachten? Natuurlijk!

Organiseer je een tweedaagse? Of wil je na een lange dag niet meer op pad? Dan blijf je gewoon landelijk logeren. We hebben plaats voor groepen tot 50 personen, verdeeld over verschillende accommodaties. Alleen eenpersoonskamers boeken? Dan hebben we ruimte voor maximaal 25 personen. Naast de groepsaccommodaties is de reservering ook uit te breiden met overnachtingen in een tiny house of ecolodge. Dat is wakker worden met een echt vakantiegevoel!

Bel ons even. Dan denken we graag met je mee over een fijne combinatie van vergaderen en overnachten.

CONTACT

Onze gasten aan het woord
 • Jaap
  Super locatie, goede service, lekker gegeten. Uitstekende locatie om te vergaderen.
  Jaap
  CRV
 • Adriaan
  We hebben hier met het bedrijf onze jaarlijkse offsite georganiseerd en de ervaring was van start tot eind een 11/10! Locatie denkt helemaal mee in je concept, biedt leuke alternatieven aan en heeft er voor gezorgd dat de hele dag een succes was!  
  Adriaan
  Nova Reperta
 • Ronny
  We hadden met ons bedrijf een geweldig jubileumfeest bij Landgoed de Barendonk! Een Prachtige locatie, goede organisatie, en fijne communicatie. Bedankt voor een onvergetelijke dag!
  Ronny
  Proludic
 • Lidy
  Mede dankzij jullie goede zorgen was onze 2-daagse meeting een groot succes! Alles was tot in de puntjes verzorgd, van het ontbijt t/m de overnachting, het ontbrak ons aan niets. Het is een prachtige locatie, de sfeer in de (vergader)ruimtes was heel prettig en alles zag er tiptop uit. Hartelijk dank voor jullie geweldige gastvrijheid team De Barendonk, wij komen heel graag terug!  
  Lidy
  VIRO group
 • Voor onze training van de gemeente Den Bosch kozen we voor Landgoed Barendonk. Een prachtlocatie waar de deelnemers tot rust komen, kwaliteitsvolle voeding genieten en ontzorgt worden. We staan ook vol bewondering voor het verhaal en de ziel die de eigenaars in hun zaak leggen ! — Rudy Vandamme, trainer voor gemeente Den Bosch.
 • De cultuurdag is heel goed verlopen, dank voor de goede zorgen. Ook was het prima geregeld met de verschillende ruimtes, soms wel even zoeken, maar we kijken terug op een zeer geslaagde dag.
  Marianne, Rabobank
 • Het nuttige met het aangename verenigd tijdens onze OR training van 2018. Tot volgend jaar.
  OR Laarbeek
 • Namens ons allemaal nogmaals bedankt voor 2 top dagen. Super goed geregeld en alleen maar aardig personeel ontmoet. Wellicht tot een volgende keer.
  Amway
 • Dank voor de service en goede zorgen. Verder goed om te melden dat de deelnemers zeer tevreden waren, zowel wat betreft de accommodatie als de catering. Prima dus.
  Post NL
 • Ten eerste wil ik u nogmaals bedanken voor de zeer interessante rondleiding vorige week woensdag. Voor mij zijn bedrijfsbezoeken het middel om feeling met de business te krijgen.
  Rabobank
 • Dank je wel voor weer een succesvolle bijeenkomst op de Barendonk Tot de volgende introductiedag!
  CRV
 • Nogmaals bedankt voor de goede verzorging. Iedereen was, zonder uitzondering, enthousiast over de locatie. En tussen de middag een lekkere picknick is wat we enorm waarderen.
  Marel
 • Allereerst wil ik je laten weten dat het weer top was om bij jullie te zijn. Alles is super geregeld en wat een fijne plek. We komen graag een volgende keer weer bij jullie als we een repetitiedag hebben. Hadden we de ruimte verder goed genoeg achtergelaten? Hartelijke groeten en tot ziens!
  Angelique (koor uit Tilburg)
 • We hebben weer een paar fijne dagen op de Barendonk doorgebracht: De training is succesvol verlopen; het is lekker rustig bij jullie, we waren dichtbij maar toch ben je op een andere plaats, zodat de zinnen echt verzet worden. Jullie leveren echt toegevoegde waarde voor de prijs.
  Mars
 • Wij willen jullie ook erg hartelijk dank voor de gastvrijheid en alle goede zorgen. Alles wat tip top geregeld, erg fijn! En ook de ongedwongen sfeer was erg aangenaam.
  NOC*NSF
 • Hartelijk dank voor de prettige en goed verzorgde locatie. Complimenten aan de Buurvrouw voor het lekkere eten en fantastisch voldaan aan al onze dieetwensen!
  Huisartsenpraktijk Markt in Cuijk
 • Hartelijk dank voor de gastvrijheid. Wij waren zeer tevreden, alles was perfect en in orde. Natuurlijk was het een erg mooie plek en heerlijk eten. Tot de volgende keer.
  OR gem. Sint Anthonis
 • Bedankt voor de perfecte service de afgelopen twee dagen. We zijn erg tevreden oer de bediening, de toenadering, de gastvrijheid, jullie flexibiliteit, het eten en de totale ambiance. Wat opviel is dat alle medewerkers diezelfde sfeer uitstraalden. Knap hoor dat iedereen voor hetzelfde doel gaat; een tevreden klant. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en dat in een bijzonder prettige werksfeer. Bedankt !
  J. Hamming, Itsme
 • We willen jullie hartelijk danken voor de gastvrijheid en de goede zorgen! De locatie en ook het koken was top geregeld!
  Marel
 • Bij deze onze complimenten voor alle goede zorgen. Je had het perfect voor elkaar. Zaal, aankleding, drankjes/koffie/thee en het buffet was allemaal super! :-) Keurige bediening. Complimenten. Wij hebben een prima happening gehad. Hartelijke groeten & een prettige dag.
  Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg
 • Dankjewel voor de gastvrijheid. Top!
  OR Someren
 • Het was perfect, alles was top verzorgd en ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen. Super bedankt voor de goede service en gastvrijheid.
  OOVB lunchvergadering
 • Hartelijk dank voor de goede service van gisterenochtend. Ook de zaal had een zeer goede sfeer. Iedereen vond het er gezellig. Ik kreeg van mijn collega ook nog de complementen over de kwaliteit van de lunch. Bij deze.
  Dichterbij
 • Het was weer top voor elkaar; inspecteurstweedaagse
  CRV 2018