Wij willen dat jullie een heerlijke tijd hebben op Landgoed de Barendonk. Daar hoort ook een beetje
extra comfort en plezier bij. We hebben alle faciliteiten waar je gebruik van mag maken op een rijtje gezet.

Zodat jullie alles uit je vakantie kunnen halen!
Receptie

Hier kun je met al je vragen over het landgoed, het kampeerterrein en de omgeving
terecht. We helpen je graag verder. Bijvoorbeeld met het maken van reserveringen voor uitjes in de omgeving.
Onze receptie is het hele jaar door geopend. 
Maandag t/m zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 – 15.00 uur (in de winterperiode van 11.00  tot 13.00 uur)

Boerenkaas van de Barendonk

Kaas die je niet van je brood laat eten. Dat weet je na de eerste hap. De volle, karakteristieke smaak van verse, rauwe melk proef je terug in onze Boerenkaas van de Barendonk. Een ambachtelijk streekproduct waar we stiekem best wel trots op zijn.  

Horeca

Zin in koffie met iets lekkers of een snack tussendoor? Loop naar het Uutbloashuuske en bedien jezelf. Een uniek concept!
Een avondje niet hoeven koken? Kom naar onze pizza avond en schuif gezellig aan. De pizza avonden zijn in korte tijd een begrip geworden en organiseren we iedere zaterdag in juli en augustus. Hou onze facebookpagina in de gaten, want daar vind je de actuele informatie over deze gezellige avonden.
Aanmelden is eenvoudig: stuur een e-mail naar tessa@barendonk.nl

Parkeren

Ons natuurkampeerterrein is volledig autovrij. Dat betekent dat je de auto na het uitpakken van alle bagage wegzet op het parkeerterrein. We hebben meer dan genoeg gratis parkeerplaatsen en een laadpaal waar plaats is voor twee elektrische auto’s.

Internet

Op Landgoed de Barendonk kun je soms een zwak 4G-signaal hebben. Daarom mag je gratis gebruik maken van onze WiFi. Na aankomst krijg je de inloggegevens bij de receptie.

Sanitair

In 2019 hebben wij ons complete sanitairgebouw vernieuwd. Het is zo mooi geworden! Met een familiebadkamer, babybadje, vloerverwarming en een aangepaste badkamer voor rolstoelgebruikers. Het is ook mogelijk om privé sanitair te huren.
Dit kost €20,- per nacht en is eenvoudig te reserveren door een e-mail te sturen naar
receptie@barendonk.nl.

Plattegrond

Nu alvast bekijken waar straks jouw tent zal staan? Bekijk de plattegrond van Landgoed de Barendonk.

Speeltuin en skelters

Op het tentenveld vind je onze speeltuin met waterspeelplaats. Dé ontmoetingsplek voor jong & oud. Bij felle zon hangen we er een schaduwdoek boven, zodat er de hele zomer lang gespeeld kan worden.
Bij de receptie staan onze skelters geparkeerd. Daar mag je lekker mee rijden over het landgoed. Kom je de skelter na je ritje weer netjes parkeren?

Goei Gerei Winkel

In Beers vind je een dorps-super en in Mill een grote Albert Heijn of  Jumbo  supermarkt. Maar bij onze receptie hebben we ook een klein  Goei Gerei winkeltje met heerlijke en eerlijke streekproducten.
Zo hebben we verse broodjes ( te bestellen via de Camping comfort app)  verse eitjes, onze eigen boerenkaas, speciaalbiertjes, pasta, speltpannenkoekenmeel, sap,  worstenbroodjes of huisgemaakte soep, en in de zomer natuurlijk heerlijke ijsjes.

Wandel- en fietsroutes

Vanaf het landgoed zijn verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet. Deze liggen gratis voor je klaar bij de receptie. Fietsen kun je bij ons huren. Maar we hebben ook aan de kinderen gedacht: Ontdek het koeienpad, het kabouterpad en gps-route ‘De schat van de Barendonk’.

Kampvuurplaats

Achter het tentenveld, bij de Paddenpoel, vind je de kampvuurplaats. De plek om elkaar ’s avonds te ontmoeten en bij te praten. Hier zijn al zoveel vakantieherinneringen gemaakt!
In de wintermaanden, van 1 november  tot en met 1 april, mag je ook een vuurtje maken bij je eigen Trekkershut of  kampeerplaats. Vuurschalen en korven zijn bij de receptie te leen en er is hout te koop.