Regels en afspraken

Onze regels en afspraken netjes op een rij

Betaling

Je bevestiging is ook meteen je factuur. Wil je zelf zorgen voor een tijdige betaling? Wanneer dit niet gebeurt, kunnen we je reservering annuleren. Heb je borg betaald? Dan wordt deze binnen 14 dagen na vertrek verrekend met eventuele schade en terugbetaald.

Annulering

Het kan helaas voorkomen dat je een verblijf moet afzeggen. Wil je ons dan zo spoedig mogelijk bellen en dit ook even in een e-mail bevestigen? Ondanks de afzegging of annulering ben je ons toch de volledige boekingsprijs verschuldigd. Daarom raden wij je aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om de accommodatie alsnog te verhuren. Als dit lukt krijg je, met aftrek van de gemaakte kosten, dat deel van de boekingsprijs terug die wij door (her)verhuur alsnog ontvangen.

Regeling rondom corona: wanneer een verblijf niet door kan gaan in verband met opgelegde overheidsmaatregelen, dan blijft bovenstaande ook gelden. Een verblijf kan niet geannuleerd worden, maar je hebt wel het recht om dit verblijf eenmalig te verplaatsen naar een andere datum (op basis van beschikbaarheid), die binnen 9 maanden na het verzoek daartoe ligt. Wanneer voor deze nieuwe datum een hogere boekingsprijs geldt, dan ben je verplicht deze hogere prijs te betalen.
Wanneer je hier geen gebruik van wil maken en vanwege deze redenen je verblijf annuleert binnen 8 weken voor de geboekte periode, dan brengen we 50% van de boekingsprijs als annuleringskosten in rekening.

Wanneer je buiten onze schuld om niet in één van onze huurobjecten terecht kunt (denk aan brand of een andere ramp), kun je nooit meer dan de huursom aan schadevergoeding claimen. Natuurlijk doen wij ons best om bij calamiteiten zo snel mogelijk voor een oplossing te zorgen, zodat je toch van een fijn verblijf op De Barendonk kunt genieten.

Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat begrijpen wij. Wanneer er iets breekt, wil je dan in overleg met ons zelf zorgen voor vervanging? Wanneer je zonder opzet schade aanricht aan het gehuurde object, zullen we je daar uiteraard aansprakelijk voor stellen. Controleer daarom of jouw reisverzekering deze schade dekt. Wil je kapotte lampen en andere defecten even melden? Dan komt de volgende gast ook in een compleet en schoon verblijf terecht.

Aankomst en vertrek

Voor vakantiehuizen geldt:
Inchecken op maandag of vrijdag tussen 16.00 en 17.30 uur.
Uitchecken op zondag om 20.00 uur en op maandag en vrijdag om 10.00 uur.

Voor trekkershutten en het natuurkampeerterrein geldt:
Inchecken tussen 14.00 uur en 17.30 uur.
Uitchecken voor 11.00 uur.

Kom je later aan? Laat het ons dan even weten. Bel naar 0485- 316436 (receptie) of 06-10302208. Mailen kan naar receptie@barendonk.nl.

Afvalscheiding

Alle afvalbakken zijn voorzien van plastic zakken. Hier kun je je afval in kwijt. Wil je ze bij vertrek naar de afvalruimte brengen? Glaswerk, groenafval en papier kun je daar gescheiden inleveren.

Aansprakelijkheid

Brabant is een gemoedelijke en gastvrije provincie. Mocht je toch schade lijden door verlies of diefstal, dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Wij onderhouden onze huurobjecten goed. Toch kan zich er onverwacht iets voordoen. Wij zorgen ervoor dat storingen zo snel mogelijk opgelost worden, of we treffen noodmaatregelen. Juridisch beroepen wij ons dan op overmacht.

Parkeren

Bij aankomst en vertrek mag je de auto natuurlijk even bij het huurobject zetten. Zodra je gesetteld bent, kun je de auto op het parkeerterrein zetten.

Post

Deze kun je sturen naar Landgoed de Barendonk, Millseweg 13, 5437 NB  Beers (N-BR). Alleen in noodgevallen kunnen we telefonische berichten voor je doorgeven.

Informatie

In ieder huurobject ligt een informatiemap. Fiets- en wandelroutes kun je vinden in de informatieruimte van het natuurkampeerterrein. Deze mag je lenen, zodat een ander er ook weer plezier van heeft.

Winkels en EHBO

In Mill vind je grote supermarkten en andere winkels. In Boxmeer is het dichtstbijzijnde ziekenhuis met een afdeling voor spoedeisende hulp.

Stiltegebied

Landgoed de Barendonk ligt in een stiltegebied. Daarom verwachten wij van onze gasten dat het vanaf 22.00 uur buiten rustig is.

Onvoorziene zaken

De beheerders blijven rechthebbenden op hun terrein en beslissen in situaties waarin de regels niet voorzien.

Ten slotte

Eigenlijk houden wij niet van allerlei regels. Met de meeste bepalingen zul je niet te maken krijgen en andere regels zijn in principe vanzelfsprekend. Wij hopen hiermee toch een stukje duidelijkheid te geven, waardoor ook jullie verblijf prettig en ontspannen is.