Onze gasten aan het woord: Zakelijke reviews

Jaap

CRV


Super locatie, goede service, lekker gegeten. Uitstekende locatie om te vergaderen.

Adriaan

Nova Reperta


We hebben hier met het bedrijf onze jaarlijkse offsite georganiseerd en de ervaring was van start tot eind een 11/10! Locatie denkt helemaal mee in je concept, biedt leuke alternatieven aan en heeft er voor gezorgd dat de hele dag een succes was!  

Ronny

Proludic


We hadden met ons bedrijf een geweldig jubileumfeest bij Landgoed de Barendonk! Een Prachtige locatie, goede organisatie, en fijne communicatie. Bedankt voor een onvergetelijke dag!

Lidy

VIRO group


Mede dankzij jullie goede zorgen was onze 2-daagse meeting een groot succes! Alles was tot in de puntjes verzorgd, van het ontbijt t/m de overnachting, het ontbrak ons aan niets. Het is een prachtige locatie, de sfeer in de (vergader)ruimtes was heel prettig en alles zag er tiptop uit. Hartelijk dank voor jullie geweldige gastvrijheid team De Barendonk, wij komen heel graag terug!  


Voor onze training van de gemeente Den Bosch kozen we voor Landgoed Barendonk. Een prachtlocatie waar de deelnemers tot rust komen, kwaliteitsvolle voeding genieten en ontzorgt worden. We staan ook vol bewondering voor het verhaal en de ziel die de eigenaars in hun zaak leggen ! — Rudy Vandamme, trainer voor gemeente Den Bosch.

OR Laarbeek


Het nuttige met het aangename verenigd tijdens onze OR training van 2018. Tot volgend jaar.

Amway


Namens ons allemaal nogmaals bedankt voor 2 top dagen. Super goed geregeld en alleen maar aardig personeel ontmoet. Wellicht tot een volgende keer.

Post NL


Dank voor de service en goede zorgen. Verder goed om te melden dat de deelnemers zeer tevreden waren, zowel wat betreft de accommodatie als de catering. Prima dus.

Rabobank


Ten eerste wil ik u nogmaals bedanken voor de zeer interessante rondleiding vorige week woensdag. Voor mij zijn bedrijfsbezoeken het middel om feeling met de business te krijgen.

CRV


Dank je wel voor weer een succesvolle bijeenkomst op de Barendonk Tot de volgende introductiedag!

Marel


Nogmaals bedankt voor de goede verzorging. Iedereen was, zonder uitzondering, enthousiast over de locatie. En tussen de middag een lekkere picknick is wat we enorm waarderen.

Angelique (koor uit Tilburg)


Allereerst wil ik je laten weten dat het weer top was om bij jullie te zijn. Alles is super geregeld en wat een fijne plek. We komen graag een volgende keer weer bij jullie als we een repetitiedag hebben. Hadden we de ruimte verder goed genoeg achtergelaten? Hartelijke groeten en tot ziens!

Mars


We hebben weer een paar fijne dagen op de Barendonk doorgebracht: De training is succesvol verlopen; het is lekker rustig bij jullie, we waren dichtbij maar toch ben je op een andere plaats, zodat de zinnen echt verzet worden. Jullie leveren echt toegevoegde waarde voor de prijs.

Marianne, Rabobank


De cultuurdag is heel goed verlopen, dank voor de goede zorgen. Ook was het prima geregeld met de verschillende ruimtes, soms wel even zoeken, maar we kijken terug op een zeer geslaagde dag.

OOVB lunchvergadering


Het was perfect, alles was top verzorgd en ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen. Super bedankt voor de goede service en gastvrijheid.

NOC*NSF


Wij willen jullie ook erg hartelijk dank voor de gastvrijheid en alle goede zorgen. Alles wat tip top geregeld, erg fijn! En ook de ongedwongen sfeer was erg aangenaam.

Huisartsenpraktijk Markt in Cuijk


Hartelijk dank voor de prettige en goed verzorgde locatie. Complimenten aan de Buurvrouw voor het lekkere eten en fantastisch voldaan aan al onze dieetwensen!

OR gem. Sint Anthonis


Hartelijk dank voor de gastvrijheid. Wij waren zeer tevreden, alles was perfect en in orde. Natuurlijk was het een erg mooie plek en heerlijk eten. Tot de volgende keer.

J. Hamming, Itsme


Bedankt voor de perfecte service de afgelopen twee dagen. We zijn erg tevreden oer de bediening, de toenadering, de gastvrijheid, jullie flexibiliteit, het eten en de totale ambiance. Wat opviel is dat alle medewerkers diezelfde sfeer uitstraalden. Knap hoor dat iedereen voor hetzelfde doel gaat; een tevreden klant. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en dat in een bijzonder prettige werksfeer. Bedankt !

Marel


We willen jullie hartelijk danken voor de gastvrijheid en de goede zorgen! De locatie en ook het koken was top geregeld!

Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg


Bij deze onze complimenten voor alle goede zorgen. Je had het perfect voor elkaar. Zaal, aankleding, drankjes/koffie/thee en het buffet was allemaal super! :-) Keurige bediening. Complimenten. Wij hebben een prima happening gehad. Hartelijke groeten & een prettige dag.

OR Someren


Dankjewel voor de gastvrijheid. Top!

Dichterbij


Hartelijk dank voor de goede service van gisterenochtend. Ook de zaal had een zeer goede sfeer. Iedereen vond het er gezellig. Ik kreeg van mijn collega ook nog de complementen over de kwaliteit van de lunch. Bij deze.

CRV 2018


Het was weer top voor elkaar; inspecteurstweedaagse