Onze gasten aan het woord: Trekkershut comfort
Sfeervol huisje met mooi uitzicht op grazende koeien voor een bomenrij. Vandaag o.a. in Grave geweest. Zeer aan de bevelen, Vrijdag op de fiets weer terug naar Eindhoven. Helaas weer door de stank van de vele koeien-/varkens- en kippenstallen.

Pierre en Gerda, 14-15-16 april 2020

Met mijn Chinese familie hier een lang weekend genoten. Voor hen een hele leuke ervaring, omdat ze alleen in een hotel gezeten hadden. Luxe huisje met gelukkig verwarming, want het was buiten 14 graden met een koude wind. Zaterdag leuke huifkartocht gemaakt met Bert en naar Grave geweest. Waar we wel op een terras met uitzicht op de Maas van een drankje met loempia’s konden genieten.

Xiaomin, Tingting, Zingu en Frank Wachters, 5-8 juni 2020

We hebben een fijne dag en nacht doorgebracht in deze leuke trekkershu8t. Fijn dat we in Coronatijd er even tussenuit konden. We hadden al lang geleden geboekt en zijn nu erg blij dat het doorgegaan is. Omdat de camping gesloten was, was 1,5 m afstand houden ook geen probleem. Dank je wel en tot ziens!

Sjoerd, Ivonne, Eva uit Eindhoven, 14 april 2020

Vernieuwend 2020. Lent in Brabant… Corona… Na dagen zonder familie en kleinkinderen, terras en uitjes bedachten we: “misschien kunnen we wel naar Barendonk”. Prachtig weer, zon en wind, zwaluw, madeliefjes en look. Wat een verrassing. Een fris geschilderde hut, met de juiste stoffering en de goede basics. Lieve Tessa, je wereldreis verliep anders… Veel succes met de vernieuwing! Ik voel me hier thuis en dat zegt alles! Ps. Wij komen terug!

Marieke en Dick Hoogendoorn, 25 april 2020

Bedankt voor het heerlijke verblijf en de gastvrijheid. Een welkom uitje in deze coronatijden…Tessa en Liesbeth jullie zijn topgastvrouwen. We komen snel weer genieten!

Emma en Lieke, 25 april 2020

We hebben een hele leuke tijd gehad in een prachtig huisje en we komen graag weer een keer terug!

Fien en Heleen, 25 april 2020

In deze gekke tijd hebben we onszelf 3 dagen vakantie gegund bij Landgoed de Barendonk. We hebben in een trekkershut gezeten met eigen sanitair en wat was het allemaal goed verzorgd en netjes. Echt een aanrader. s'ochtends hadden we gebruik gemaakt vd ontbijtbox. er stonden allemaal heerlijke streekproducten van het land van Cuijk op tafel. savonds mooie wandelingen gemaakt en zelfs een das en een vos en reeën gespot. dankjewel de Barendonk voor deze mooie dagen.

mei 2020

Wat een heerlijke rustige plek. Heb genoten.

Monique, 24-25 mei 2020

Fijn huisje, mooie camping, vriendelijke ontvangst! En.. mooi weer !

Fam. Vogelaar, 1-2 juni 2020

Voor de tweede keer op Landgoed de Barendonk overnachten. Hoewel we de vorige keer al een heerlijke tijd hebben gehad, heeft deze overnachting de vorige zelfs overtroffen. Geweldig weer, en een heerlijk huisje. We kunnen ook zeker de fietsroute ’t broek en Raamvallei route aanraden. De gehuurde fietsen waren super! Bedankt en tot de volgende keer.

Lennart en Chenshui, 12-14 juni 2020

Gezellig huisje op een rustige camping. Het midweekarrangement met fietsen en een ontbijtmand is een hele leuke aanbieding. Plaatsjes zoals Cuijk en Grave zijn leuk om te bezoeken met de fiets.

Marlene en Gerrit, 16–18 juni 2020

Een heerlijk eplek met vriendelijke ontvangst. Mooie streek! We komen in juli terug.

Tiny, 18 juni 2020

Een plek vol verhalen, dat is landgoed de Barendonk voor mij. Een plek met historie die volop levend wordt gehouden. En wat een leuk kijkje ook in het leven op de boerderij! Een ideale uitvalbasis voor een vakantie in Land van Cuijk. Ik was graag langer gebleven.

Naline, 1 juli 2020

Het is superleuk. De rare dingen boven de deur zijn raar. De skelters zijn superleuk en de schommels ook. Je kunt heel goed een escape room maken in een trekkershut. Het is ook leuk dat je boeken kunt lenen.

Bob, 5 juli 2020

We hebben heel fijne dagen gehad in dit knusse huisje. Mooie mountainbikeroutes in de buurt. Gezellige camping. We komen vast nog eens terug.

Radboud, Wendi, Abe en Boele uit Zwolle, 5-10 juli 2020

Another day in paradise. Fietsen, wandelen, spelen, alles is er. Er wat is iedereen lief! Het animatieteam is top en al het ander ook. Zo blij dat we een nachtje extra konden boeken. We komen heel graag nog eens weer. Dank voor al jullie goede zorgen. P.s die pizza avond. Zo leuk complimenten.

Germ, Marlies en Yfke uit Uithoorn, 3 augustus 2020

1 nacht verbleven in het gezellige huisje. Komen zeker nog een terug.

Fam. Otter, Oosterwolde, 7 augustus 2020

Het is heel gezellig in het stapelbed zaten we te klieren en op de skelters. Rijden was heel leuk.

Fam van Hattem, 8 augustus 2020

We hebben genoten van het gezellige praktische huisje. Veel gefietst in de omgeving en gewandeld op het terrein achter de camping. Alles prima georganiseerd rondom de corona. Kortom een heerlijke week doorgebracht op Landgoed de Barendonk.

Frank en Yvonne uit Utrecht, augustus 2020

Wat een leuk plekje hier, 8 heerlijke dagen.

Dineke, Patrick en Thibeau, Breda en Dordrecht, 10-18 augustus 2020

Ik heb het fijn gehad. De pizza avond was erg leuk en lekker. De skelters waren ook erg leuk en ik heb lekker geslapen. De verse broodjes waren ook lekker en je kon de vluchtroute lopen en lakker wandelen, het was een fijn verblijf en tot ziens.

B Joos uit Sprang Capelle aan den IJssel, 21-25 augustus 2020

1 nachtje hier verbleven om de Belgische schoolvakantie af te sluiten. We waren aangenaam verrast door de hut en het landgoed. Alles top en netjes.. Tot de volgende keer!

Fam. Colomont-Gregoor, Genk België, 27-28 augustus 2020

Weer genoten op de Barendonk. Deze keer met de hond en zonder de paarden. Heerlijk gefietst en gewandeld. Fijn verblijf en genoten van de heerlijk bezorgde broodjes. Ook ’n fijne ontvangst door Tessa en Ger. Tot de volgende keer en bedankt.

José en Carla van Erp, Helvoirt en Waalwijk, 8-9-10 september 2020

Is dit nu de vijfde of de zesde keer dat we hier zijn? We zijn de tel kwijt. Dit bewijst wel dat we het hier heerlijk vinden. Tot de volgende keer. P.s. tip wandelingen op de St Jansberg, Plasmolen.

Bert en Marchien, 14-18 september 2020

Wir heben ein schon Familien-fest hier bei euch. Dit Hütten haben uns gut gefallen. Danke.

Die 4 Benden’s, 24 september 2020

Mooie overnachtingsplaats! ’t Kon minder.

Groet’n oet Grünn, 25-26 september 2020

Een heerlijk weekendje buiten geweest. Het is hier van alle gemakken voorzien. Superfijn!

Fam. Cock-Brugman, 8 oktober 2020

Perfect. Für unsere kleine Auszeit vom Alltag gerne wieder sien.

Liebe Grüsse, 12 oktober 2020

Het was weer gezellig en relect. Mooie nieuwe aankleding. Supertoffe mountainbikemiddag gehad met No Limit Biking. Tot snel.

De Kuipertjes, 16 oktober 2020

Fijn huisje. Leuke plek. Fijn weekend met ons gezin. Vast nog een terug.

Fam. Wezendonk, 16–19 oktober 2020

Wat was het fijn! Onwijs knus huisje. We hebben voor 100% genoten.

Ruud, Elke, Daan en Guus Wezendonk, 16–19 oktober 2020

Het was heel leuk in dit huisje. Leuk gewandeld en gestruint en een ree gezien en paddenstoelen. Wat ook leuk was is de skelters en er is een kastanjeboom (tamme) en heel lekker geslapen. En een leuke vuurplaats en daarbij een voetbalveld en een speeltuin. En aan de overkant is een open koeienstal. Ik geef deze camping een 9,5.

Daan Huting, 19 oktober 2020

Het was een geschenk om hier onze tijd door te brengen als familie in zo’n mooi en vredige plek als de Barendonk. Bedankt, groetjes, Sarah, Hans en Rose

Sarah, Hans en Rose, maart 2021

Een heerlijk weekendje rust en ontspanning in een heel fijn huisje met verwarming, want die was niet overbodig dit paasweekend. Een fantastisch ontvangst met paaseitjes en super ontbijt!. Manon

Manon, pasen 2021

3 ‘’super’’ dagen gehad! - Gastvrijheid - Trekkershut - Ontbijt - En zelfs het weer werkte mee! Heerlijke fietstochten gemaakt. Bedankt en zeker tot de volgende keer!! Ries en Ans vd Stelt

Ries en Ans vd Stelt, juni 2021

Wat hebben we genoten van dit heerlijke plekje. De blokhut is van alle gemakken voorzien. Een heerlijk verblijf. Het is een prachtige omgeving. Veel gefietst en zo geboft met het zonnige weer! We komen vast nog een keer terug! Martin en Gerda

Martin en Gerda, juli 2021

Het was voor ons even fijn terug trekken in deze trekkershut, omdat in onze woning het dag vervangen werd! Goede bedden, heel fijn! Wij genieten ook heel veel van deze omgeving! Cor en Suzan Baaij

Cor en Suzan Baaij, oktober 2021

Gisteren ben ik een dagje naar de saunaboot in Mill geweest. Heerlijk ontspannen. Dat kan hier gelukkig ook. Genoten van de rust, de stilte en de natuur. Ook veel gelezen. ‘’ de kracht van rust’’ en geknipt/geplakt /gekleurd en geschreven in mijn intentie dagboek. ‘’soms is het gewoon beter om even naar buiten te gaan, een frisse neus te halen, je hoofd leeg te maken en jezelf eraan te herinneren wat echt belangrijk is.’’ Ik zag nog meer leuke huisjes op het terrein staan. Dus de kans is groot dat ik nog eens kom. Liefs, Door

Door, december 2021

Wat een heerlijke plek om wakker te worden, buiten te geweten van de winterzon, de natuur en elkaar. Elke keer een feest om terug te komen.  
Heel veel dank! Tot ziens, 

Roland, Ilja, Olav en Pia, februari 2023

Wat een prachtige, rustige camping. In mooie trekkershut van alle gemakken voorzien. Mooie fietsroutes, gezellig stadje Grave waar wij in gezellige koningsdag gevierd hebben.  
Al met al heerlijke dagen. Groet,  

Joop, april 2023

Wat een heerlijk verblijf! En de kinderen waren niet weg te slaan uit de speeltuin, top!  
Bedankt voor de fijne dagen 

Dido, Nils, Koomo en Alfred, mei 2023