Onze gasten aan het woord: Trekkershut comfort
Bedankt voor het heerlijke verblijf en de gastvrijheid. Een welkom uitje in deze coronatijden…Tessa en Liesbeth jullie zijn topgastvrouwen. We komen snel weer genieten!

Emma en Lieke, 25 april 2020

In deze gekke tijd hebben we onszelf 3 dagen vakantie gegund bij Landgoed de Barendonk. We hebben in een trekkershut gezeten met eigen sanitair en wat was het allemaal goed verzorgd en netjes. Echt een aanrader. s'ochtends hadden we gebruik gemaakt vd ontbijtbox. er stonden allemaal heerlijke streekproducten van het land van Cuijk op tafel. savonds mooie wandelingen gemaakt en zelfs een das en een vos en reeën gespot. dankjewel de Barendonk voor deze mooie dagen.

mei 2023

Voor de tweede keer op Landgoed de Barendonk overnachten. Hoewel we de vorige keer al een heerlijke tijd hebben gehad, heeft deze overnachting de vorige zelfs overtroffen. Geweldig weer, en een heerlijk huisje. We kunnen ook zeker de fietsroute ’t broek en Raamvallei route aanraden. De gehuurde fietsen waren super! Bedankt en tot de volgende keer.

Lennart en Chenshui, 12-14 juni 2020

Gezellig huisje op een rustige camping. Het midweekarrangement met fietsen en een ontbijtmand is een hele leuke aanbieding. Plaatsjes zoals Cuijk en Grave zijn leuk om te bezoeken met de fiets.

Marlene en Gerrit, 16–18 juni 2020

Een plek vol verhalen, dat is landgoed de Barendonk voor mij. Een plek met historie die volop levend wordt gehouden. En wat een leuk kijkje ook in het leven op de boerderij! Een ideale uitvalbasis voor een vakantie in Land van Cuijk. Ik was graag langer gebleven.

Naline, juli 2023

We hebben genoten van het gezellige praktische huisje. Veel gefietst in de omgeving en gewandeld op het terrein achter de camping. Alles prima georganiseerd rondom de corona. Kortom een heerlijke week doorgebracht op Landgoed de Barendonk.

Frank en Yvonne uit Utrecht, augustus 2020

1 nachtje hier verbleven om de Belgische schoolvakantie af te sluiten. We waren aangenaam verrast door de hut en het landgoed. Alles top en netjes.. Tot de volgende keer!

Fam. Colomont-Gregoor, Genk België, 27-28 augustus 2020

Weer genoten op de Barendonk. Deze keer met de hond en zonder de paarden. Heerlijk gefietst en gewandeld. Fijn verblijf en genoten van de heerlijk bezorgde broodjes. Ook ’n fijne ontvangst door Tessa en Ger. Tot de volgende keer en bedankt.

José en Carla van Erp, Helvoirt en Waalwijk, 8-9-10 september 2020

Is dit nu de vijfde of de zesde keer dat we hier zijn? We zijn de tel kwijt. Dit bewijst wel dat we het hier heerlijk vinden. Tot de volgende keer. P.s. tip wandelingen op de St Jansberg, Plasmolen.

Bert en Marchien, 14-18 september 2020

Een heerlijk weekendje buiten geweest. Het is hier van alle gemakken voorzien. Superfijn!

Fam. Cock-Brugman, 8 oktober 2020

Perfect. Für unsere kleine Auszeit vom Alltag gerne wieder sien.

Liebe Grüsse, 12 oktober 2020

Het was weer gezellig en relect. Mooie nieuwe aankleding. Supertoffe mountainbikemiddag gehad met No Limit Biking. Tot snel.

De Kuipertjes, 16 oktober 2020

Fijn huisje. Leuke plek. Fijn weekend met ons gezin. Vast nog een terug.

Fam. Wezendonk, 16–19 oktober 2020

Wat was het fijn! Onwijs knus huisje. We hebben voor 100% genoten.

Ruud, Elke, Daan en Guus Wezendonk, 16–19 oktober 2020

Het was heel leuk in dit huisje. Leuk gewandeld en gestruint en een ree gezien en paddenstoelen. Wat ook leuk was is de skelters en er is een kastanjeboom (tamme) en heel lekker geslapen. En een leuke vuurplaats en daarbij een voetbalveld en een speeltuin. En aan de overkant is een open koeienstal. Ik geef deze camping een 9,5.

Daan Huting, 19 oktober 2020

Het was een geschenk om hier onze tijd door te brengen als familie in zo’n mooi en vredige plek als de Barendonk. Bedankt, groetjes, Sarah, Hans en Rose

Sarah, Hans en Rose, maart 2021

Een heerlijk weekendje rust en ontspanning in een heel fijn huisje met verwarming, want die was niet overbodig dit paasweekend. Een fantastisch ontvangst met paaseitjes en super ontbijt!. Manon

Manon, pasen 2021

3 ‘’super’’ dagen gehad! - Gastvrijheid - Trekkershut - Ontbijt - En zelfs het weer werkte mee! Heerlijke fietstochten gemaakt. Bedankt en zeker tot de volgende keer!! Ries en Ans vd Stelt

Ries en Ans vd Stelt, juni 2021

Wat hebben we genoten van dit heerlijke plekje. De blokhut is van alle gemakken voorzien. Een heerlijk verblijf. Het is een prachtige omgeving. Veel gefietst en zo geboft met het zonnige weer! We komen vast nog een keer terug! Martin en Gerda

Martin en Gerda, juli 2021

Het was voor ons even fijn terug trekken in deze trekkershut, omdat in onze woning het dag vervangen werd! Goede bedden, heel fijn! Wij genieten ook heel veel van deze omgeving! Cor en Suzan Baaij

Cor en Suzan Baaij, oktober 2021

Gisteren ben ik een dagje naar de saunaboot in Mill geweest. Heerlijk ontspannen. Dat kan hier gelukkig ook. Genoten van de rust, de stilte en de natuur. Ook veel gelezen. ‘’ de kracht van rust’’ en geknipt/geplakt /gekleurd en geschreven in mijn intentie dagboek. ‘’soms is het gewoon beter om even naar buiten te gaan, een frisse neus te halen, je hoofd leeg te maken en jezelf eraan te herinneren wat echt belangrijk is.’’ Ik zag nog meer leuke huisjes op het terrein staan. Dus de kans is groot dat ik nog eens kom. Liefs, Door

Door, december 2021

Wat een heerlijke plek om wakker te worden, buiten te geweten van de winterzon, de natuur en elkaar. Elke keer een feest om terug te komen.  
Heel veel dank! Tot ziens, 

Roland, Ilja, Olav en Pia, februari 2023

Wat een prachtige, rustige camping. In mooie trekkershut van alle gemakken voorzien. Mooie fietsroutes, gezellig stadje Grave waar wij in gezellige koningsdag gevierd hebben.  
Al met al heerlijke dagen. Groet,  

Joop, april 2023

Wat een heerlijk verblijf! En de kinderen waren niet weg te slaan uit de speeltuin, top!  
Bedankt voor de fijne dagen 

Dido, Nils, Koomo en Alfred, mei 2023