Onze gasten aan het woord: tiny house panorama
Lekker gefietst en gewandeld in de mooie omgeving van het landgoed met mooi weer. Super leuke hut met genoeg luxe om een paar dagen door te brengen.

Sander, Wilaiphon en Phimpert, 6 mei 2020

Een prima “tiny house”, met een lekkere “stramme kabouter” en verse kruiden in de soep! Bedankt.

Mira en Truke, Vlaardingen, 13 juni 2023

Superschattig huisje in vrolijke groene kleuren! We hebben heerlijk geslapen wat een prachtig landschap hier in en om het landgoed! Leuk ook die kabouter en vluchtroute. We hebben heerlijk gezwommen met de hond bij de Kuilen, prachtige wandeling er om heen ook, fijn dat hij op grote stukken ook los mocht lopen. Dank voor de vele en complete informatie. Jammer, dat we niet alles konden doen! Ook wel jammer dat het terras alleen op zondag geopend is (en op vrijdag) daar hebben we helaas niet van kunnen genieten. Verder alle lof. Fijne plek om te zijn, echte een charme camping! P.s. alles wat je nodig had, was aanwezig in het huisje, complimenten.

Hans, Heidi, Felix en Snow (de hond, sorry voor z’n geblaf), juni 23

Wat een vriendelijke, gastvrije plek! We hebben heel goed geslapen in het huisje. We komen nog een terug.

Annemiek, Lucas, Jelte, Leeuwarden / Den Haag / Uden, 16 augustus 2020

Net wakker, helaas laatste dag!. Heerlijk huisje, fantastisch geslapen en van de prachtige omgeving genoten. Gisterenavond hoorden we de uilen heel dichtbij. Lieve mensen die je helpen en ook het ontbijt is helemaal goed. Dus bedankt voor alles.

Henny-Jo, Auke en Kris, augustus 2020

We had a wonderful expierence here with our two kids. They especially fond the gnome village.

The Malomans, september 2023

We hebben genoten van dit leuke panorama huisje. Lekker gefietst in de omgeving en gewandeld. Leuke ontmoetingen in Wijngaard de Daalgaard en in het Sing Aegtsen klooster. Lekker gegeten bij het Boothuys in Cuijk, aanrader! We gaan nu weer retour naar huis. Bedankt voor de gastvrijheid.

Jeanette en Jam de Olde, Sint Jansklooster

Heerlijk die rust hier. Alles was je nodig hebt is in dit leuke Tiny house te vinden. In de buurt genoeg te zien. Een hapje eten bij ’t Wapen van Beers of in het Boothuys in Cuijk is een aanrader. Hartelijk ontvangst hier op het landgoed. Ontbijt in de hut bezorgd met Barendonkse kaas, heerlijk. Wat wel een minpuntje is, is het slechte internet en geen wifi in het huisje, dat gaat echt niet meer anno 2020. Hartelijke groet.

Fam. Brouwer, Ridderkerk, 25 september 2020

Na een zeer hartelijk welkom, hebben we een heerlijke tijd hier gehad. Het tiny huisje is heerlijk om te vertoeven. Boven hebben we genoten van het mooie uitzicht. Het landgoed geeft veel rust. Het is hier prachtig! De mensen zijn erg aardig, persoonlijk en behulpzaam. Ze geven en helpen je meer dan genoeg informatie voor een leuk dagje uit hier in de buurt. Ook erg leuk is het winkeltje met de lokale producten. Ook was het erg fijn om fietsen te kunnen huren. Er was zelfs een fiets waar onze hond in kon! Kortom een echte aanrader om hier te verblijven!

Groetjes Bianca & Wim, Vianen, Utrecht, 2 oktober 2020

Heerlijke plek, goed verzorgd niet klein met zijn vijven. Teun het kalfje geboten op 18 oktober 2020 live gezien!!

Liefs familie Blom, 2 oktober 2020

Een paar dagen Brabant doet een mens goed. Dat voorspelde een Brabantse vriendin van ons en het is waarheid geworden. Onze dochter vond de verschillende bedden/kamers met trapjes geweldig. Elke pop kreeg een eigen plek. Heerlijk vertoefd in dit knusse huisje, alles eraan was fijn. Heerlijk gefietst via de knooppunten naar Grave; om daar een friettent te vinden bij gebrek aan andere geopende horeca. Prachtige koeienstal aan de overkant, fijne winkels dichtbij. En inderdaad landgoedeigenaren en medewerkers die een extra stap zetten voor hun gasten. Zo kregen wij dikke handschoenen en mutsen te leen om warm te blijven op de fiets. Dat was fijn. Hartelijk dank en succes met jullie onderneming, groeten Brendan, Evelien en Olivia.

Brendan, Evelien en Olivia, januari 2021

Hartelijk ontvangst en service. Prachtig landgoed om te wandelen. Heerlijk ontbijt, leuk huisje met mooi zicht op zonsopkomst. Groeten Jeanne en Frans

Jeanne en Frans, maart 2021

Wij, Jos en Hetty, zijn van huis uit kampeerders maar vanwege een blessure kan dat dit jaar niet. Via Natuurkampeerterreinen kwam ik bij Landgoed de Barendonk en werd meteen verliefd op deze ecolodge/Tiny house. Gelijk geboekt. Nou daar hebben we geen spijt van. Het is een heel gezellig huuske. We hebben boven geslapen waar we ons nog een beetje in een tent voelde liggen. Prachtige omgeving, gewandeld, gefietst en genoten vd luxe als we weer terugkwamen. Want het was voor ons luxe, maar superfijn. Bedankt voor de fijne week en Brabantse gastvrijheid. Groeten van Hetty en Jos uit Breda

Hetty en Jos, juli 2021

Wat hebben wij een heerlijke week gehad hier in het Panoramahuisje!. Het weer werkte ook mee gelukkig. Vooral waren we heel blij met de fijne bedden. Deze knusse Tiny house heeft alles wat je nodig hebt. Echt een aanrader! Zeeuwse groeten van Alex, Nathalie en Pixie de hond.

Alex, Nathalie en Pixie de hond., augustus 2021

Een nachtje was veeeel te kort. Wat een uitzicht hadden we deze morgen bij het ontwaken. Mede dankzij het mooie weer, konden we genieten van de kabouterwandeling en een bezoekje aan de koeien brengen. Heerlijk en tot nog eens! Groeten Phoebe, Floris, Harmen en Jorien

Phoebe, Floris, Harmen en Jorien, november 2021

Een heerlijk lang weekend samen met onze kampeervrienden! Heerlijk week, veel spelletjes, een bbq en goed gezelschap. Wat wil een mens nog meer? Wat een super mooi plekje hebben jullie en een fantastisch fijn huisje. We hebben genoten. Hartelijk dank, John april 2023

Wij hebben ontzettend genoten van dit mooie huisje, prachtige omgeving & de Brabantse gastvrijheid. Tijd tekort gehad, we komen hier zeker nog eens terug! Bedankt familie Hermanussen-Thijssen & alle werknemers!!    

Gerben & Eline, mei 2023