Onze gasten aan het woord: Tiny house barelio
Wat een leuk, schattig huisje! De eerste nacht was het wel heel erg warm, maar gelukkig was er een ventilator! Hele mooie omgeving om te fietsen en veel eetgelegenheden. We vonden jullie heel vriendelijk, behulpzaam en gastvrij! WE hebben hier dus een leuke vakantie gehad!

Jean-Paul, Colinda en Spike, 12-19 juni 2020

Heerlijke nacht gehad in een inspirerende omgeving. Het huisje is erg knus!. We hebben genoten tot de volgende keer.

Henk en Marianne, 22 juli 2020

Super leuk hutje, voorzien van alles wat je nodig hebt voor 1 nacht. Mooie omgeving. Op jullie aanraden gegeten bij het Boothuys in Cuijk, Heerlijk! Jammer dat er er maar 1 nachtje zijn, want we hebben nog lang niet alles gezien, helaas. Bedankt voor de service en gastvrijheid; het ontbijt was ook prima voor elkaar. Wie weet, tot ziens!

Fam. Davelaar, 20-21 augustus 2020

Genoten in het land van Cuijk! Jullie landgoed is prachtig. Weids en afwisselend. Het hutje klein maar fijn.

Jan en Marga, 31 augustus – 4 september 2020

En toen werd het opeens prachtig weer@ Lekker op het terrasje voor “ons” tiny house gelezen en gegeten. Besteld bij Libre in Mill en door hen gebracht. Hele grote porties's nachts warm, maar uiteindelijk zalig geslapen. Nu verhuizen we naar de Vlaamsche Schuur voor verjaardagsfeest!

Alex en Sylvia, Utrecht, 10 september 2020

Prima feest in de Appelloods. Warm, gezellig en van alle gemakken voorzien. ’s Nachts geslapen in dit huisje, dat past als een handschoen. Wat ook past is het woord KNUS want dat is logeren in dit kleine kasteeltje. Je zou het mee willen nemen!

Marloes en Ad, 29 september 2020

Wat een knus plekje! Ik kom zeker terug.

Narda, 7 oktober 2020

Wat een leuk Hobbit huisje! Heerlijk geslapen, wat een rust en prachtige sterrenhemel. Tot een volgende keer.

Anco en Tessa, 11 oktober 2020

De afgelopen drie dagen waren heel fijn. Het hutje was heerlijk knus en we hebben ook fijn kunnen wandelen in de mooie omgeving. We hadden best langer kunnen blijven. Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot ooit!

Alex en Suzan, 13-16 oktober 2020

Heel gezellig en knus huisje om in te slapen. Een aanrader!

Kim en Ed, 14 oktober 2020

Wat een heerlijk hutje! Volop genoten van de mooie omgeving, samen met m’n 2 hondjes!

Ineke, 23 oktober

De Barendonk een plek om tot rust te komen, met m’n blote voeten in het gras weer een beetje thuiskomen in mezelf. De wind die waait, bomen bewegen vrolijk mee. ’s Ochtends de natuur horen ontwaken, de zon die langzaam de kou van de nacht verdrijft. Maar vooral een plek waar ik me welkom en geborgen voel. Even kan ontsnappen aan de hectiek. Dank jullie wel, hoop tot snel.

Judith, Bovency, 23 oktober

Beste Liesbeth en Tessa, Hartelijk dank voor het heerlijke verblijf! Het huisje is ideaal en de appeltaart uit het uutbloashuuske was meer dan welkom na de fietstocht uit arnhem met windtegen. We Wensen jullie een mooie voorjaars- en zomer seizoen! Hartelijke groet, Herbert en Babette PS: ook de afwaskeuken was ideaal!

Herbert en Babette, maart 2021

Wat een bijzondere ervaring in zo’n prachtige POD. Alles er op en eraan, zo goed verzorgd en dan ook nog welkom op de deur! Genoten van de avondzon het uitzicht en de rust. Een heerlijk holletje om in te slapen en te lezen. De kans dat ik een keertje terug kom is dan ook groot. Hartelijk dank, Hary

Hary, april 2021

Landgoed de Barendonk. Wat een lange en rijke geschiedenis en al zo lang in jullie familiebezit. Wat een prachtige plek hebben jullie er van gemaakt. Met zoveel verschillende mogelijkheden, echt voor elk wat wils. Voor mij een prima uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken langs rivieren. Ben nog lang niet uit gefietst. Dus kom zeker terug! Ben deze heerlijke plek ook al aan het promoten bij familie! Hartelijke groet en bedankt voor de goede zorg en ontvangst, Wartje

Wartje, mei/juni 2021

Ik heb een paar heerlijke dagen doorgebracht in dit knusse huisje. Gewandeld en gefietst in de omgeving. ik heb met de huurfiets aardig wat kilometers afgelegd. Maar vooral heb ik me heel erg welkom gevoeld. Bedankt voor dit fijne verblijf!

Groeten, Maaike, augustus 2021

Wat hebben wij genoten! Het is een schattig huisje op een fijne plek zoveel rust. Dit was de droom van mijn zoon en 1 ding wist hij zeker hier komt hij terug alleen dan wat langer dan 1 nachtje . Bedankt voor jullie gastvrijheid en zeker tot een volgende keer.

Lieve groet, Antoinette en Jayson, december 2021

We zijn hier 2 nachten (3 dagen) gebleven. We hebben goed geslapen ik (12 jaar) en mijn neefje (10 jaar) hebben ons vermaakt op de skelters en door de wandelingen. We hebben hertjes een vos en zelfs een das gezien. We hadden ook een wildcamera opgehangen bij een wissel maar er stond de 1ste nacht helaas niks op.

Na een prachtige etappe van het kloosterpad, gestart in Velp. Een warme ontvangst van Tessa! Het knusse Tinyhouse was de 2e aangename verassing. Gekookt met de lekkere producten uit het winkeltje en de wijn uit st. agatha was heerlijk. Geslapen als rozen en met het geweldige lekkere ontbijt gaan we vandaag op pad. Dank voor de gastvrijheid!   

Mia en Femke, maart 2023

Een heerlijk zonnig Paasweekend, genoten in de Barelio! Lekker knus en gezellig; veel in de zandbak gespeeld, gewandeld en het openlucht museum in Arnhem bezocht. Iedere ochtend verse broodjes via de receptie, bedankt voor de goeie service en gastvrijheid! 
gr. 

Ruud, Gwenda en Tirza, april 2023

We hebben het hier uitstekend gehad! Geniaal voor de kinderen te kunnen spelen. Zo konden we verzamelen met allerlei kinderen om verstoppertje te doen. Zo kunnen de ouders lekker achterover leunen en ook een genieten van hun vakantie. Dank jullie voor de vriendelijkheid en gastvrijheid. 
Hopelijk komen we weer eens langs. 

mei 2023

4 nachten hier gebleven. Niets, maar dan ook niets te doen. Maar daar kwam ik voor moest herstellen van een ellenboogoperatie, supergoed gelukt. Moeder en dochter zijn schatten!!! 
Kom zeker terug

Patrick, juni 2023