Onze gasten aan het woord: Het Paardement
Ontzettend gastvrij en flexibel ontvangen. Heerlijk gehad! Absoluut een aanrader.

gebroeders Balk, oktober 2022

We hebben heerlijke dagen gehad in een fijn verblijf. De locatie en de voorzieningen waren top. Vanuit Beers hebben we leuke tripjes kunnen maken, een echte aanrader!  

Ruby en Maike, september 2022

Prachtig hier! Zeer compleet appartement.

Groeten Nelly en Annemarie, augustus 2022

Vanuit Groningen naar Bospop; Dankjulliewel voor de gastvrijheid en het gezellige Paardement. We komen nog eens! Grtjs, Ingen van Calkar en Band

Grtjs, Ingen van Calkar en Band, juli 2022

Vriendinnengroep uit Rooy (Venray)en omgeving Bedankt voor het gezellige en leuke verblijf bij jullie. Vanmiddag goed ontvangen. Vanavond een lekkere en goed verzorgde pizza avond . Vanmorgen begonnen met een E-chopper tocht, bij Marina Mookerplas in Middelaar. Een echte aanrader. Toen nog de Experience tocht die ook ontzettend leuk was. Kortom, we hebben een ontzettend leuk en actief weekend gehad. Groetjes Trudy, Daisy, Sandra, Claudia en Marian.

Groetjes Trudy, Daisy, Sandra, Claudia en Marian, juni 2022

Hartelijk dank voor het leuke verblijf in het compleet ingerichte “Paardement”. Prima service op alle tijden. Lekkere dingen te koop in het “Goei Gerei “ winkeltje. Groetjes Anneke, Arnold, Francis en Roger.

Groetjes Anneke, Arnold, Francis en Roger, april 2022

Lieve familie. We hebben hier heerlijk mogen verblijven. Ondanks het slechte weer waren we er helemaal uit. Wat een mooi appartement en landgoed . Tot de volgende keer, Familie Meertens Ooij en poot van Knut

Familie Meertens Ooij en poot van Knut, januari 2022

Drie nachtjes mogen doorbrengen; we hebben genoten! Heerlijke ontbijtjes, mooie omgeving, knus en compleet appartement en gezellig personeel en eigenaresse. Kortom, we komen graag weer terug! Groeten Roy en Mireille, Peach en Freya.

Groeten Roy en Mireille, Peach en Freya, januari 2022

Vorige week gebeld en zowaar.. er was nog een plekje vrij in ’t Paardement. Heel vriendelijk ontvangen. Het was bloedheet maar door de hittegolf kon dan ook niet anders! De kinderen vonden de skelters heel leuk en het sportveld. Wij als volwassenen vonden het fijn om met onze pup zo snel in het bos te zijn om te wandelen. De trap was voor de hond wel ene hele uitdaging ;) Fijn om ’n fiets te kunnen huren om naar het water te fietsen waar de 4 pubers hebben gesuppt. Ook het pannenkoekhuis in Linden was ’n aanrader. En wat fijn dat voorzieningen zo dichtbij zijn, zoals de pizzeria in Mill, maar ook het station Cuijk. Een fijne plek waar we zeker nog ‘ns terugkomen voor ’n langer verblijf dan deze onverwachte korte heerlijke vakantie van 2 nachtjes.

Marike, Sander, 4 kindern + hond, 14 augustus 2020

Wat hebben we een heerlijke week gehad! Met een jonkie van 1,5 jaar en een dochter van 4 was het heerlijk luxe om in het Paardement te verblijven. Dochter als ware prinses in de koets. Al helemaal omdat het grootste deel van de week goot van de regen. De verzorging die er was, was echt tot in de puntjes geregeld. Het appartement zelf netjes en schoon, robuust en praktisch. Pizza avond jammie! Zondag terras. En och de ‘vervroegde’ spontane en dus geïmproviseerde vermaak voor kinderen was leuk! Kabouterpad. Pas alleen op voor de eikenprocessierups boven het kabouterdorp. Aanraders: Koeien pad (aan de overkant) leuk voor tussendoor. Kabouterpad niet te missen. Ukkie rijden bij Sprong Vooruit. Pannenkoekhoek de 7 Dwergen met binnen- en buiten speelparadijs. Echt een tip met kinderen!!! Mountainbikeroute (voor jongvolwassenen). De kerk van Grave heeft een prachtige akoestiek. Voor ons niet aan de orde, maar als daar een concert zou zijn, zou ik zeker gaan! Liesbeth en Tessa en alle anderen, ontzettend bedankt!! Wat werken jullie hard zeg! Waarschijnlijk tot ziens :-)

Familie Ooijvaar/Labrujere, 10 juli 2020

We zijn hier al vaker te gast geweest, meestal in een Trekkershutje, tiny house of zelfs hooizolder. Nu echt heel luxe in ’t Paardement. Met zelfs een oven en een afwasmachine. In de oven hebben we een poging gedaan om cup-cakejes te bakken. In porties zodat w3e de ovenstand konden uit proberen. Uiteindelijk waren ze best eetbaar. Verder zijn we gaan kanovaren op de Raam…leuk! E3n naar ’t Oorlogsmuseum geweest. In “Sint Tunnis” naar de Heksenboom gewandeld en in Grave gezwommen. Op zaterdag, klein kampvuurtje gemaakt en marshmallows geroosterd! Uiteindelijk zijn onze meiden echte scouts!. Kortom een heerlijk weekje weg in eigen land en ’t voelde weer heel vertrouwd en gastvrij. Dank je wel Liesbeth & Tessa. Ps de Pizza avond was geweldig leuk en goed geregeld.

Familie Koets, 26 juli 2020