• FaceBook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • het Verrassende Platteland van Cuijk
  • VVV
  • LandvanCuijk
  • Ons Plattelands Rondje

Onze gasten aan het woordTiny house Barelio
Very nice place. Good communication with host. Tiny but very comfortable is perfect for three people.
- Filip, december 2019
Panorma
Mooie locatie en een leuk huisje! Liesbeth is een vriendelijke en fijne gastvrouw! We hebben genoten van ons weekend in Beers. Zeker een aanrader voor een actief en/of ontspannen weekend in de natuur!
- Laura, november 2019
Trekkershut Plus
My husband and I visited last week to take part in the Nijmegen 4 day March. The hikers hut was fantastic, fully equipped and had a private toilet better than we expected. Elizabeth the host was amazing, she picked us up at the station and took us back at the end of the week. We hired bicycles and the surrounding area was fabulous. Would recommend a visit here both for families or couples. Hope to return again to explore the surrounding area.
- Ierse gasten (vierdaagse 2019), juli 2019
Paardement
Afgelopen weekend hebben wij bij jullie in het Paardement mogen verblijven. “Wij” zijn mijn vrouw en ik, mijn zoon en schoondochter en hun twee kinderen. Mijn dochter Ellen Adolfs kampeert daar nog met haar gezin. Wij zijn gisteren begin van de avond bij jullie vertrokken en hebben geen afscheid kunnen nemen. Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de gastvrijheid en het fantastische verblijf op jullie landgoed. Het is ons erg goed bevallen. Heel hartelijk dank. Vriendelijke Groeten, ook namens mijn vrouw Hetty, mijn zoon en zijn gezin.
- Ferry Adolfs, juli 2019
Natuurkampeerterrein
Heel fijn verblijf op de Barendonk! Sanitair is prachtig vernieuwd. Gastvrije ontvangst in deze mooie locatie. We komen hier al jaren met veel plezier, en volgend jaar zeker weer!
- Hankie Schaffers, mei 2019
Trekkershut Barelio
In het weekend van 12 april 2019 lekker warm geslapen in de trekkershut Barelio. Een goed alternatief voor nog de koude nachten in een tent. We hadden mooi uitzicht over het tentenveld (stond nu helemaal leeg) waar we s ochtend aan het ontbijt de reeen het weiland over zagen steken naar de bosrand. Voor onze zoon van 3,5 jaar was het ook een feestje met de speeltuin, skelters op het erf en aan de overkant de koeienstal. De kabouterwandeling van de receptie naar het bos was een gezellige activiteit. Complimenten aan de bouwers van het kabouterdorp!! Met koud weer hebben we een fijn weekend gehad nu komen we graag nog een keer terug met onze tent als het zonnetje schijnt. Tot ziens en voor iedereen die nog op bezoek komt, veel speel en kampeerplezier gewenst!
- Eveline Velthuizen, april 2019
Trekkershut Barelio
Het is een fijn Tiny House, de omgeving is prachtig! Groen, rustig en heerlijk om te wandelen. Liesbeth is enorm gastvrij, het was een kleine moeite om zelf beddengoed + handdoel mee te nemen. Absoluut een aanrader!
- Kelly uit Eindhoven, december 2018
Trekkershut Comfort
17 t/m 21 september 2018, mooie na-zomerse dagen. Na al die jaren half Europa ontdekt te hebben: in Nederland, het land van Cuijk, nog nooit geweest. Prachtige omgeving. Grave is een uniek stadje en vlakbij. De Maas is altijd om de hoek. Als ex-kampeerders Barendonk gevonden. Op internet met een goeie beoordeling. Meestal zijn die beoordelingen overdreven. Maar in dit geval klopte het! Het was een super plek. Met fijne mensen. En een rustige sfeer. De menselijke maat: Liesbeth -en haar team- hartelijk en op een goeie manier behulpzaam! Met liefde voor het milieu en hun melkvee-bedrijf. En als je je ei kwijt wil, is er een luisterend oor en niet alleen maar ‘voor de vorm’. Gewoon erg fijne mensen. En die ‘Conform hut’: alles erop en eraan, je zou er in kunnen wonen. Koken, slapen, zitten, boek lezen, mailtje sturen, eigen wc en nog veel meer. Erg compleet. Goed verzorgd. Uit nieuwsgierigheid hebben we ook die andere hutten bekeken. Een hut gemaakt van sloophout, ontworpen door studenten van de TU/E en hutten in een koepelvorm: boeiende architectuur, met durf en visie. Fijn dat Barendonk, niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk, veel aan het milieu doet. We komen terug, reken maar!
- Dick Hoogendoorn, september 2018
Grote Huis
We hebben de verjaardagen van onze ouders gevierd; ze werden 65 jaar! Geweldige tijd samen gehad, voor herhaling vatbaar. Ps de bulten op ons hoofd van de lage deuren zijn nog “voelbaar”.
- Familie vd Oord, juni 2018
kamperen
Een perfecte natuurcamping op een prachtige locatie. Uiterst hartelijke ontvangst, voor iedere standplaats staat er een uitgebreide informatiemap klaar. Fiets en wandelroutes keurig geplastificeerd. Leuk dat er op enkele plaatsen bakken met verse kruiden staan.
- Raymond, mei 2018
Koetshuis
Voor de 36e keer samen op pad. We hebben genoten van deze prachtige accommodatie en van elkaar! We komen volgend jaar graag weer terug.
- Fam. Vromans, mei 2018
Grote huis
Het was geweldig! Wat een leuk authentiek huis. We hebben genoten.
- Familie Giezeman, maart 2018
Vlaamsche Schuur
We hebben een heerlijk verblijf gehad met vrienden en familie om ons 25 jarige huwelijk te vieren in deze gezellige entourage. Dank voor de gastvrijheid.
- Ellen en Marco, februari 2018
Vlaamsche Schuur
Lieve mensen, dankjewel voor de fantatische week die we hier met de hele familie gehad hebben. We hebben genoten o.a. ook van dit zeer complete huis.
- Familie Veldman, oktober 2017