• FaceBook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • het Verrassende Platteland van Cuijk
  • VVV
  • LandvanCuijk
  • Ons Plattelands Rondje

ReviewsOOVB
Het was perfect, alles was top verzorgd en ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen. Super bedankt voor de goede service en gastvrijheid.
- OOVB lunchvergadering
NOC*NSF
Wij willen jullie ook erg hartelijk dank voor de gastvrijheid en alle goede zorgen. Alles wat tip top geregeld, erg fijn! En ook de ongedwongen sfeer was erg aangenaam.
- NOC*NSF
Huisartsenpraktijk de Markt in Cuijk
Hartelijk dank voor de prettige en goed verzorgde locatie. Complimenten aan de Buurvrouw voor het lekkere eten en fantastisch voldaan aan al onze dieetwensen!
- Huisartsenpraktijk Markt in Cuijk
OR gem. sint Anthonis
Hartelijk dank voor de gastvrijheid. Wij waren zeer tevreden, alles was perfect en in orde. Natuurlijk was het een erg mooie plek en heerlijk eten. Tot de volgende keer.
- OR gem. Sint Anthonis
Itsme
Bedankt voor de perfecte service de afgelopen twee dagen. We zijn erg tevreden oer de bediening, de toenadering, de gastvrijheid, jullie flexibiliteit, het eten en de totale ambiance. Wat opviel is dat alle medewerkers diezelfde sfeer uitstraalden. Knap hoor dat iedereen voor hetzelfde doel gaat; een tevreden klant. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en dat in een bijzonder prettige werksfeer. Bedankt !
- J. Hamming, Itsme
Marel
We willen jullie hartelijk danken voor de gastvrijheid en de goede zorgen! De locatie en ook het koken was top geregeld!
- Marel
Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg
Bij deze onze complimenten voor alle goede zorgen. Je had het perfect voor elkaar. Zaal, aankleding, drankjes/koffie/thee en het buffet was allemaal super! :-) Keurige bediening. Complimenten. Wij hebben een prima happening gehad. Hartelijke groeten & een prettige dag.
- Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg
Someren
Dankjewel voor de gastvrijheid. Top!
- OR Someren
CRV
Het was weer top voor elkaar; inspecteurstweedaagse
- CRV 2018
Laarbeek
Het nuttige met het aangename verenigd tijdens onze OR training van 2018. Tot volgens jaar.
- OR Laarbeek
Amway
Namens ons allemaal nogmaals bedankt voor 2 top dagen. Super goed geregeld en alleen maar aardig personeel ontmoet. Wellicht tot een volgende keer.
- Amway
Dichterbij
Hartelijk dank voor de goede service van gisteren ochtend. Ook de zaal had een zeer goede sfeer. Iedereen vond het er gezellig. Ik kreeg van mijn collega ook nog de complementen over de kwaliteit van de lunch. Bij deze.
- Dichterbij
Post NL
Dank voor de service en goede zorgen. Verder goed om te melden dat de deelnemers zeer tevreden waren, zowel wat betreft de accommodatie als de catering. Prima dus.
- Post NL
Rabobank
Ten eerste wil ik u nogmaals bedanken voor de zeer interessante rondleiding vorige week woensdag. Voor mij zijn bedrijfsbezoeken het middel om feeling met de business te krijgen.
- Rabobank
CRV
Dank je wel voor weer een succesvolle bijeenkomst op de Barendonk Tot de volgende introductiedag!
- CRV
Marel
Nogmaals bedankt voor de goede verzorging. Iedereen was, zonder uitzondering, enthousiast over de locatie. En tussen de middag een lekkere picknick is wat we enorm waarderen.
- Marel
Koor uit Tilburg
Allereerst wil ik je laten weten dat het weer top was om bij jullie te zijn. Alles is super geregeld en wat een fijne plek. We komen graag een volgende keer weer bij jullie als we een repetitiedag hebben. Hadden we de ruimte verder goed genoeg achtergelaten? Hartelijke groeten en tot ziens!
- Angelique (koor uit Tilburg)
Mars
We hebben weer een paar fijne dagen op de Barendonk doorgebracht: De training is succesvol verlopen; het is lekker rustig bij jullie, we waren dichtbij maar toch ben je op een andere plaats, zodat de zinnen echt verzet worden. Jullie leveren echt toegevoegde waarde voor de prijs.
- Mars
Rabobank
De cultuurdag is heel goed verlopen, dank voor de goede zorgen. Ook was het prima geregeld met de verschillende ruimtes, soms wel even zoeken, maar we kijken terug op een zeer geslaagde dag.
- Marianne, Rabobank