Nieuwsbrief februari 2021

Beste gasten,

Het is alweer februari. Tijd om eens even bij te praten! In deze nieuwsbrief lees je alles over:

  • Winterwonderland op de Barendonk
  • Onze Tiny Houses
  • Winterkamperen
  • Winter Voordeel Weken
  • Vooruitkijken: een coronaproof zomervakantie

Winterwonderland: kom sleeën op ons landgoed!

Dit jaar vieren we geen carnaval. Maar de natuur heeft ons een prachtig alternatief feestje gegeven: het winterwonderland waar we zomaar in beland zijn. Landgoed de Barendonk ligt er echt schitterend bij. Een dik pak sneeuw tot waar je maar kijken kunt. En voorlopig blijft het zeker liggen!

In de voorjaarsvakantie zijn er nog een paar nachtjes vrij om een Tiny House te boeken. Hoe fijn zou het zijn om even in een andere omgeving te zijn? Een klein beetje te ontsnappen aan de lockdown? Om er daarna met nieuwe energie weer tegenaan te kunnen.

Kom sneeuwpoppen maken, sleetje rijden en wandelen met ezeltjes Harrie en Toos. Ga hout sprokkelen voor je kampvuurtje, spelletjes spelen en gezellig samenzijn. Bezoek de kabouters die overwinteren in het bos. Of neem de ontdekkist mee en ontrafel de geheimen van de natuur.

Geen zin om zelf te koken? Ook Bourgondisch Brabant doet aan thuisbezorgen. Bestel een maaltijd bij een restaurant in de buurt en geniet van thuis-uiteten-op-het-landgoed of bestel bij de receptie heerlijke zelfgemaakte erwten of tomaten soep.

Overnachten in een Tiny House

Deze schattige huisjes zijn klein, knus, maar super compleet. Ecologisch, maar goed verwarmd en met eigen sanitair. Over de inrichting en het interieur is heel goed nagedacht. Iedere centimeter is optimaal benut. Aan comfort zal het jullie zeker niet ontbreken. Een Tiny House is de perfecte uitvalsbasis voor een paar dagen écht helemaal weg. Ook in de winter!

Kies voor Tiny House Barelio of Panorama. Of bekijk het complete overzicht van onze trekkershutten.

Boek nu je verblijf in een van onze Tiny House/ Trekkershutten tussen 14 en 28 februari en ontvang 20% korting op de verblijfskosten. Informeren & reserveren via receptie@barendonk.nl of 0485 316 436.

Winterkamperen: de nieuwe trend

Kun je toe met iets minder comfort en hou je van een uitdaging? Dan is winterkamperen misschien iets voor jou. Wist je dat dit ook op de Barendonk mogelijk is? Steeds vaker ontvangen we midden in de winter gasten met een eigen kampeermiddel. Met je caravan, kampeerbusje of zelfs je tentje: ook nu ben je van harte welkom op ons kampeerterrein. Het is mogelijk om (warm!) privé sanitair bij te boeken.

Winter Voordeel Weken

Heb je de agenda er al bij gepakt? Mooi! Want tijdens de Winter Voordeel Weken kun je ook nog eens extra voordelig op vakantie. In de maanden februari en maart krijg je een leuke korting op een weekendverblijf (vrijdag t/m zondag) in ons Grote Huis en/of Het Koetshuis. Je betaalt dan maar €450,- in plaats van €890,-

Het Grote Huis is een statig pand met veel historische elementen. De blikvanger van de Barendonk! Ons Koetshuis is knus en landelijk, waar kinderen in een echte bedstee kunnen slapen. Twee prachtige groepsaccommodaties waar je met het eigen gezin een heerlijke vakantie kunt beleven.

Maar wat doen we deze zomer?

Ondertussen worden de dagen langer en leven we langzaam ook al een beetje toe naar de lente. Dit is dé periode om alvast na te denken over de komende vakanties. Nederland werd afgelopen jaar opnieuw ontdekt als vakantieland. En terecht! Want ons eigen land heeft zó veel te bieden. Historische steden, mooie natuurgebieden en heel veel recreatiemogelijkheden. Ook deze zomer zal Nederland als vakantieland duidelijk op de kaart staan. Want net als vorig jaar is er heel veel mogelijk om ondanks de beperkende maatregelen een hele fijne vakantie te beleven in eigen land.

Ook op de Barendonk! Afstand houden is op ons ruime Natuurkampeerterrein geen enkel probleem. Wij hebben nieuw sanitair dat heel goed schoongehouden wordt. Maar je kunt er ook voor kiezen om privé sanitair voor het eigen huishouden bij te boeken.

Kies voor een rustige, stille plek met uitzicht op de landerijen of ga voor een plaatsje op het ruime veld met speeltuintje in het midden. Nu alvast boeken = zeker weten dat je goed zit deze zomer!
 

Mogen we jullie dit jaar (weer) verwelkomen?
Tot ziens op de Barendonk!

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Stuur dan een mailtje naar receptie@barendonk.nl of bel ons even: 0485 316 436. Wij helpen je graag verder.

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Instagram Instagram

LANDGOED DE BARENDONK

Millseweg 13, 5437 NB  Beers, Noord-Brabant
T: 0485 316 436   |   b.g.g. 0622 447 254
E-mail: receptie@barendonk.nl
 

www.barendonk.nl