Vernieuwend 2020 bij Landgoed de Barendonk

Landgoed de Barendonk maakt zich – na een loeigoed 2019 – op voor een vernieuwend 2020. Daarbij mogen leuke activiteiten én acties natuurlijk niet ontbreken. In deze nieuwsbrief lees je er meer over.

Maar eerst een korte terugblik. Wist je dat we in 2019 het sanitair van de camping hebben vernieuwd? Dat bevalt uitstekend. Het vijfjarig jubileum van de Raamvallei Duomarathon hebben we grootst gevierd. De bouw van onze passieve vakantiewoning Roodkapje is bijna voltooid. En we hebben weer mooie aandacht in de media gekregen. Lees dit verslag van Expeditie Kram maar eens over het verblijf in onze ecolodge Barelio.

Experience tocht


Zin in een uitje met familie, vrienden of collega’s? Dan is onze experience tocht echt een aanrader. De historie, mysteries en verhalen van ons landgoed worden hierbij ontrafeld. Geschikt voor 5 tot 30 personen.

Wil je meer weten, neem contact op met de receptie.

2020

We zijn gestart met ons ‘Barendonks 10-jarenplan’. Als dochter Tessa in juni van haar wereldreis terugkomt, dan wordt ze de rechterhand van Liesbeth. Daar zijn we heel blij om; niets mooier dan dat de jeugd aan de toekomst gaat bouwen op het ouderlijk bedrijf. Vandaar dat we in 2020 gekozen hebben voor het thema vernieuwing; wat onze nieuwe speerpunten worden, ontdekken jullie in de loop der jaren.

Kortingsactie!

We blijven onze gasten natuurlijk in de watten leggen. Of dat nu is tijdens hun vakantie, een zakelijke bijeenkomst of een Barendonk-uitje; wij staan met veel plezier voor jullie klaar. Onze kortingsactie voor vaste klanten blijft dan ook bij het oude. Geef dit aan tijdens je boeking en krijg 10% korting op jouw reservering.

Staan deze activiteiten al in je agenda?

In 2020 hebben we natuurlijk weer een mooi programma. We hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet. Volg ons daarnaast op Facebook, zodat je niets mist!


PROGRAMMA 2020

Paaszaterdag 11 april om 14.00 uur paasmandjes knutselen. 

Paaszondag 12 april paaseieren zoeken met de paashaas.

Zondag 17 mei “Ons plattelandsrondje”
Ontdek de mooie kleinschalige bedrijven in het Land van Cuijk. 
(zie ook: www.onsplattelandsrondje.nl)

Weekend van 19 - 21 juni ‘Het Goei Leven’ beleef weekend.
Programma volgt.

3de week juli t/m 3de week augustus: 
De natuurtent staat er dan weer en onze IVN-ers Beja en Peter laten de jongste campinggasten de natuur dicht bij “de tent” ontdekken. Dagelijks, behalve op zondag van 10.30 tot 13.00 uur.

Zondag 27 september 6e editie Raamvallei Duomarathon 
Start 10.00 uur (zie ook: www.raamvalleiduomarathon.nl)

Woensdag 21 oktober: IVN wandeling paddenstoelen 
start 14.00 uur

Tot ziens in het nieuwe jaar!

Liesbeth en Jan Hermanussen-Thijssen,
alle medewerkers en vrijwilligers.

Facebook
Twitter
Instagram

LANDGOED DE BARENDONK

Millseweg 13, 5437 NB  Beers, Noord-Brabant
T: 0485 316 436   |   b.g.g. 0622 447 254
E-mail: receptie@barendonk.nl
 

www.barendonk.nl