Nieuws van Landgoed de Barendonk

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op. Hopelijk is-ie loeigoed voor jullie begonnen. Wij zorgen ook dit jaar weer voor een Goei Leven op Landgoed de Barendonk.
Kom jij in 2019 weer genieten?

75 jaar bevrijding

Voor 2019 hebben ‘75 jaar bevrijding’ als thema gekozen. Dit jaar is het 75 jaar geleden dat het zuiden van Nederland is bevrijd. Met de veranderende wereld om ons heen vinden we het goed om daar stil bij te staan. Wat is vrijheid eigenlijk? Wat betekent het voor ieder van ons? In de hele regio worden activiteiten georganiseerd, waarbij wij een centrale plek zijn voor jouw verblijf.

Vrijheid

Vrijheid is voor ons meer dan stilstaan bij het verleden. Vrijheid is ook genieten van de eenvoud en de rust van de natuur. Je laten onderdompelen in de verrassende cultuur, Brabantse gemoedelijkheid en natuurlijk de Barendonkse betrokkenheid en authenticiteit. Ontdek meer over dit thema tijdens de (historische) rondleiding van gidsgroeter Gert. Vanaf vijf deelnemers is dit mogelijk; vraag ernaar bij de receptie.

Zomervakantie op de Barendonk

Zomervakantie vieren met de kids op Landgoed de Barendonk? Gezellig! Wist je dat er vanaf de derde week van juli tot en met de derde week van augustus van alles te beleven valt? IVN-ers Beja en Peter zetten dan hun natuurtent op. Zij laten de jongste campinggasten de natuur dichtbij ‘de tent’ ontdekken. Dagelijks – met uitzondering van zondag - van 10.30 tot 13.00 uur.

Greep uit ons jaarprogramma

Genieten wordt sowieso in 2019 op de Barendonk. Zet dit alvast in je agenda:

 • Zaterdag 20 april gaan we – voorafgaand aan Pasen - om 14.00 uur paasmandjes knutselen.
   
 • Zondag 21 april – Eerste Paasdag - gaan we samen met de paashaas eieren zoeken.
   
 • Zondag 19 mei doen we voor de twintigste keer mee aan Ons Plattelandsrondje.
   
 • Vrijdag 28 juni – zondag 30 juni vindt het Goei Leven-beleef weekend plaats in het Land van Cuijk.
   
 • Zondag 21 juli organiseert het IVN een puzzeltocht op Landgoed de Barendonk.

Nieuwe juweeltjes, genieten zonder Zorgen

Op Landgoed de Barendonk kun je Genieten zonder Zorgen. Ook als hier extra zorg voor nodig is. Wij kennen geen beperkingen. Daarom heeft Tendens Vakanties ook voor ons gekozen. Zij organiseren al sinds 1995 kleinschalige, begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Vanaf dit jaar zijn ze ook bij ons te gast.Zij volgen Bosjuweel vakanties op, die helaas besloten hebben hun vakantietak te beëindigen.

https://www.tendensvakanties.nl/vakanties/aanbod/nieuwe-juweeltjes/
Facebook
Twitter
Instagram

LANDGOED DE BARENDONK

Millseweg 13, 5437 NB  Beers, Noord-Brabant
T: 0485 316 436   |   b.g.g. 0622 447 254
E-mail: receptie@barendonk.nl
 

www.barendonk.nl