Niet goed leesbaar? Klik hier

Barendonk één van de mooiste van Europa + volop activiteiten

Heb je het al gehoord (of misschien gelezen op Facebook)? De Britse krant The Guardian heeft ons uitgeroepen tot één van de twintig mooiste kampeerterreinen in Europa. De Zweedse krant Aftonbladet is het daar helemaal mee eens en publiceerde de lijst ook. Wat zijn wij trots!

Ons Plattelandsrondje – Eerste Pinksterdag 20 mei

Genieten van een gratis kopje koffie of thee? Proeven van de Barendonkse kaas? Onze kalfjes en koeien van heel dicht bij bekijken? Het kan op ons boerenterras op eerste Pinksterdag tijdens Ons Plattelandsrondje van 10.00 tot 17.00.

Trek er daarnaast op uit met de fiets of auto en bezoek andere plattelandsbedrijven in het Land van Cuijk. Er is echt van alles te beleven. Je ontdekt het in de gratis gids die bij de receptie ligt. Ook op www.onsplattelandsrondje.nl kun je er alles over lezen.

Optimaal (rustig) genieten

Wij hebben er alles aan gedaan, zodat jij dit seizoen kunt genieten op ons kampeerterrein. Zo hebben we nieuwe kampeerplaatsen met een prachtig uitzicht. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra. En de kids kunnen genieten van een nieuw klimtoestel en vergroot waterspel.

Op zoek naar rust? Kom na Pinksteren dan genieten van het heerlijke, groene, gastvrije Brabantse land.

Natuurlijk cultuurrijk

Ontdek iedere dinsdagochtend om half elf meer over Landgoed De Barendonk tijdens de rondleiding van gidsgroeter Gert. Dankzij zijn verhaal komen onze cultuurhistorische gebouwen helemaal tot leven. Absoluut een aanrader!

Goei Leven

Wij vieren ’n Goei Leven in het Land van Cuijk op De Barendonk. Dat betekent smullen van eerlijke en heerlijke streekgebonden gerechten – zoals onze Barendonkse kaas - maar ook genieten van de eenvoud en rust in de natuur, verrassende cultuur, Brabantse gemoedelijkheid en de Barendonkse betrokkenheid en authenticiteit.

Heb je ook zin in een lekker stuk kaas? Deze is te koop bij de receptie van ons landgoed, bij Bakkerij van Dijk in Beers, Bij de kaaswinkel in Boxmeer en bij de Valkhoeve in Mill.

Je hebt keus uit Barendonkse jong belegen, Fenegriek, Bieslook en Italiaanse kruidenkaas.

Volg onze op social media en blijf op de hoogte van de activiteiten die we in het kader van een Goei Leven ontplooien.
Facebook
Twitter
Instagram

LANDGOED DE BARENDONK

Millseweg 13, 5437 NB  Beers, Noord-Brabant
T: 0485 316 436   |   b.g.g. 0622 447 254   |   b.g.g. 0485 321 551
E-mail: receptie@barendonk.nl
 

www.barendonk.nl