Lente op de Barendonk

Heb jij ook al zo’n zin in de lente? De lente is officieel begonnen én de klok is verzet naar zomertijd. Op Landgoed De Barendonk zijn wij in ieder geval klaar voor een prachtig nieuw seizoen.

Zo doen wij er alles aan om het voorzieningenniveau op de Barendonk naar een nog hoger niveau te tillen. Dat betekent dat het sanitair en de douches vernieuwd worden en dat onze internetverbinding ook een upgrade heeft gekregen. En wat te denken van onze nieuwe tiny houses, de barelio’s? Die zijn echt van alle gemakken voorzien voor een heerlijk verblijf.

We zijn gestart met de bouw van een nieuwe “passieve” vakantiewoning Roodkapje: dwz zeer goed geïsoleerd (nul op de meter) en verschillende domotica. Verwacht wordt dat de verhuur kan beginnen in september 2019. Overweegt u ook een zgn passief huis te bouwen dan is dit een uitgelezen kans om de ervaren hoe zo’n huis aanvoelt.

Kabouterpad

Nieuw is ook het Van der Valk kabouter-hotel, dat sinds afgelopen maand te vinden is in het kabouterdorp. Fred en Arda Van der Valk hebben het geopend. Het Kabouterpad is een route van ongeveer één kilometer over ons landgoed. Je kunt ‘m zelfstandig lopen. Bij de receptie vind je het kabouter-routeboekje met allerlei natuurgerichte opdrachten en een puntmuts. Een aanrader voor jonge gezinnen, die al spelenderwijs de prachtige natuur willen ontdekken.

Het boekje kun je kopen voor € 2,50 en dat bedrag komt ten goede aan ons goede doel, de kindertehuizen van Moeder Theresa en Malawi en Calcutta.

Vakantie op de Barendonk

Op zoek naar een fijne natuur-camping voor de zomervakantie? Of wil je juist eerder al met je tent, caravan of camper hier neerstrijken? Iedereen voelt zich hier thuis.

  1. Kom je met het hele gezin, dan is De Barendonk een perfecte uitvalsbasis om ook eens een bezoek te brengen aan dierentuin ZooParc Overloon of attractiepark Toverland.

  1. Wil je met zijn tweetjes nieuwe plekken ontdekken? Je staat zo in de oudste stad van Nederland: Nijmegen. En ook modestad Arnhem en het bourgondische Den Bosch liggen allebei op ongeveer een half uur rijden.

  1. Op zoek naar rust, ruimte en prachtige natuur? Trek dan de wandelschoenen aan of pak de fiets. Maak bij de receptie een keuze uit de vele fiets- en wandelroutes hier in de regio.

Ontdek de regio

De nieuwe brochure van het Verrassende PlatteLand van Cuijk is nu verkrijgbaar bij de receptie. Je ontdekt hierin vier prachtige routes door de regio en maakt kennis met tal van kleinschalige toeristische plattelandsbedrijven. Op zondag 19 mei organiseren zij samen Ons Plattelandsrondje. Bij diverse bedrijven is er dan van alles te doen. In de gids ontdek je er meer over.

www.onsplattelandsrondje.nl

Uniek weekendje weg

Ben je op zoek naar een uniek weekendje weg? Boek dan je overnachting voor het laatste weekend van juni bij Landgoed De Barendonk. Dan vindt namelijk Een Goei Leven Beleven Weekend plaats in het Land van Cuijk. Een uniek driedaags evenement op bijzondere locaties met verrassende activiteiten. Laat je verrassen

Facebook
Twitter
Instagram

LANDGOED DE BARENDONK

Millseweg 13, 5437 NB  Beers, Noord-Brabant
T: 0485 316 436   |   b.g.g. 0622 447 254
E-mail: receptie@barendonk.nl
 

www.barendonk.nl