Herfst op de Barendonk

De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen komen weer tevoorschijn, terwijl de hele wereld in de ban is van het Corona virus vergeten we bijna dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. Hoewel we noodgedwongen weer een stapje terug moeten doen, kunnen we gelukkig wel blijven genieten van- én in de natuur. De herfst is het perfecte seizoen om lekker naar buiten te gaan, mooie lange wandelingen maken, kastanjes rapen en door de plassen stampen. Wees Welkom op de Barendonk. Niet alleen om te wandelen. Er zijn ook volop mogelijkheden om corona proof te overnachten of te vergaderen. Wij houden ons daarbij aan de RIVM richtlijnen en vragen onze gasten om hetzelfde te doen. We hopen je snel te mogen verwelkomen! Tot die tijd: pas goed op jezelf en elkaar.

Veilig Vergaderen

Is het voor je bedrijf noodzakelijk om bij elkaar te komen? Met onze twee ruime vergaderaccommodaties, de Domaine zaal & de Appelloods bieden we volop ruimte om veilig te kunnen vergaderen. De maximale capaciteit van de Domaine zaal bedraagt 15 personen en in de Appelloods kunnen maximaal 8 personen vergaderen, rekening houdend met de 1,5m regel. Tijdens een break geniet je van een frisse wandeling over het landgoed.

Verblijf in het Koetshuis & Grote Huis met gezinskorting

Gelukkig mag je nog altijd met je gezin op vakantie! Hoe fijn is het om even echt tijd voor elkaar te hebben. Samen wandelen, spelletjes spelen, bijkletsen....In de maanden oktober, november en december verblijf je met korting in onze twee ruime vakantiewoningen met 4 of 5 slaapkamers. Je betaalt voor een weekendverblijf vrij-zo) in deze maanden € 450,- i.p.v. € 890,- 

Natuurkampeerterrein

De afgelopen zomermaanden was het gezellig druk op ons natuurkampeerterrein. Ondanks de Corona-maatregelen genoten vele gasten van een heerlijke zomer op de Barendonk. Wil je nog genieten van een paar mooie vakantiedagen? Het Kampeerterrein, Trekkershutten & Ecolodges zijn het gehele jaar geopend!
Zien we je snel?

Blijf gezond en zorg voor elkaar!

Groet,
Team Landgoed de Barendonk

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Instagram Instagram

LANDGOED DE BARENDONK

Millseweg 13, 5437 NB  Beers, Noord-Brabant
T: 0485 316 436   |   b.g.g. 0622 447 254
E-mail: receptie@barendonk.nl
 

www.barendonk.nl