Gouden Herfstdagen beleven op de Barendonk

De herfst geeft de Barendonk dikwijls een gouden randje. Majestueuze bomen die met hun herfsttooi staan te pronken in het zachte licht van een zonsopkomst. Onze reeën en vakantiekoeien die komen opdoemen uit de mist en een scala aan excentrieke paddenstoelen maakt een herfstwandeling door de Beerse landgoederen tot een onvergetelijke ervaring.

Lekker buitenleven en samen dingen doen en ontdekken. Wij nodigen jullie uit om een paar dagen te genieten in de natuur in een van onze Trekkershutten of met eigen kampeermiddel. Wees welkom!  

20 jaar Landgoed De Barendonk

Vele gasten hebben hem dit jaar al ontvangen; Onze jubileumuitgave wordt goed gelezen en daar zijn wij bijzonder trots op! Een prachtig magazine waarin 20 prachtige Barendonk- jaren de revue passeren. Bij aankomst ontvangt u een jublieumtas met daarin dit jubileummagazine, andere informatie en leuke gadgets. De tas is van gebruikte petflessen gemaakt, en heel handig te gebruiken al boodschappentas.

Jubileumarrangement

Toe aan een uniek verwenarrangement??
Kom nu genieten van dit tweepersoons midweek-arrangement bij Landgoed de Barendonk in Beers (NBr), gelegen in een oase van rust.

Even er tussenuit in het Land van Cuijk. Wandel of fiets door onze prachtige omgeving met historische landgoederen, haar kloosters en vestingsteden, de verrassende Raamvallei en de vogelrijke Kraaijenbergse plassen. 
Jubileum midweekarrangement 2017 inclusief: 
 • Ontvangst met koffie/thee met Beerse koek
 • Vier overnachtingen in een Ecolodge/Trekkershut met toilet 
 • Een keer een verrassend ontbijt op bed
 • Twee fietsen en een wandelkaart gedurende het verblijf 
Prijs € 198,50 voor 2 personen

Dit arrangement is geldig van september 2017 tot en met 31 januari 2018, niet in het weekend. Het vooraf reserveren van aanbiedingen is verplicht; wijzigingen, prijzen en fouten onder voorbehoud. 
 

Opa’s en Oma’s actie!


Zijn de kinderen vrij en passen Opa en Oma op? Wellicht een leuk idee om met de kleinkinderen te gaan kamperen;
Voordeelactie; opa en oma betalen het normale tarief en de kleinkinderen mogen 2 nachten gratis mee. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2018.

Herfst activiteiten

Deze herfst zijn er nog volop  activiteiten. Ben jij er bij?
 • Kom het Kabouterpad lopen en doe onderweg leuke opdrachten en ontdek een schattig kabouterdorpje in het bos. Routeboekje is verkrijgbaar bij de receptie. De kabouters gaan half november overwinteren en dan zijn ze echt even weg!  Tot half maart, dan zien ze jullie weer graag terug.

 • Speurtip: er ligt ook een geo-cache begraven op ons terrein. Kun jij hem vinden? 

 • De koeien gaan weer op stal, omdat het gras niet mee groeit; je mag op bezoek komen en zelf de boerderij verkennen; dat kan met onze koeienapp en met je eigen smartphone;
  Ga als volgt te werk; 
  - De App Tourtodo is te downloaden via Playstore of Appstore.  
  - De tourcode is 676000. Het wachtwoord is 2017
  We vinden het fijn als u na afloop laat weten wat er eventueel nog aan verbeterd zou kunnen worden en wat u ervan vindt.

 • Kijk voor meer leuke routes en activiteiten op onze website of facebookpagina: www.barendonk.nl | facebook/Landgoed de Barendonk

“Bomen over 2018?”

Barendonks sfeervolle ingerichte vergaderaccommodaties bieden u de noodzakelijke rust en stilte om nieuwe ideeën te laten ontstaan en plannen uit te werken. Tel daarbij op pluspunten als de prachtige buitenruimte van het landgoed dat zeer geschikt is voor een verfrissende wandeltocht, teambuildingspelen en veldtrainingen evt. gecombineerd met een picknick.

Wij bieden verschillende typen vergaderruimtes: 
⦁    Appelloods (55 m2 |  20-35 pers.)
⦁    Domainezaal  (100 m2 | 35-80 pers.)  
⦁    De Vlaamsche Schuur (80 m2 | max 12 pers. | incl. overnachtingsmogelijkheden) 
⦁    Het Koetshuis (20 m2 | max 6 pers. | incl.overnachtingsmogelijkheden) 

Uw vergadering of training kan eenvoudig uitgebreid worden met bijvoorbeeld: een workshop schapendrijven of werken met roofvogels. Maar wij bieden nog veel meer mogelijkheden, kijken eens op onze website: https://www.barendonk.nl/vergaderen.

24 september: Raamvallei Duomarathon

Inmiddels niet meer weg te denken in het Land van Cuijk: het sportieve evenement Raamvallei Duomarathon, een unieke marathon voor bourgondische duo’s. Met een duomaatje leg je een uitdagend parcours af en onderweg geniet je van heerlijke proeverijen en Brabantse topgezelligheid op fraaie locaties. Prachtige natuur, het sportieve en sociale aspect en de beleving van het gebied gaan hand in hand. De duo’s beschikken samen over één fiets en wisselen elkaar op het traject af.

Schrijf je in op www.raamvalleiduomarathon.nl/inschrijven en reserveer een overnachting op Landgoed de Barendonk, start- en finishlocatie van de Raamvallei Duomarathon. Want wat is er fijner dan uitgerust aan de start beginnen?

Meer informatie: www.raamvalleiduomarathon.nl

Barendonk-kalender 

24 september 3e editie Raamvallei Duomarathon:
Start 10.00 uur. Meer informatie: www.raamvalleiduomarathon.nl

Paddenstoelen
Wist je dat paddenstoelen de échte helden van de herfst zijn? Het zijn de grootste opruimers en voedselverstrekkers van het bos. Daarnaast maken ze de herfst nog kleurrijker en avontuurlijker…

IVN neemt je graag mee op ontdekkingsreis in de prachtige wereld van paddenstoelen. Samen met de IVN-afdelingen beleven kinderen en hun (groot)ouders alles wat met paddenstoelen te maken heeft. Zo kan iedereen leren en beleven waarom paddenstoelen de helden van de herfst zijn!

12 november Paddenstoelenwandeling:
Wandeling begeleid door IVN de Groene Overlaat; start om 10.00 uur.

 
Neem ook eens een kijkje op onze website en 'like' ons op Facebook.
Website
Email
Facebook
Twitter

LANDGOED DE BARENDONK

Millseweg 13, 5437 NB  Beers, Noord-Brabant
T: 0485 316 436   |   b.g.g. 0622 447 254   |   b.g.g. 0485 321 551
E-mail: receptie@barendonk.nl

www.barendonk.nl