Genieten op Landgoed de Barendonk

Wat hebben we genoten van een heerlijke zomer! Maar wist je dat het ook in de herfst én zelfs in de winter aangenaam verblijven is op Landgoed de Barendonk? Wat is er lekkerder dan een frisse neus op doen in een prachtige, natuurlijke omgeving?

Kom hier bijvoorbeeld in de herfst kamperen. De bekende blogger Kampeermeneer heeft er zelfs een blog over geschreven met de 8 redenen om toch in de herfst te gaan kamperen. Klik hier voor meer informatie. Zo zijn er diverse wandeltochten. Kun je paddenstoelen bewonderen. Zijn de zonsondergangen adembenemend. En dan hebben we de kleuren van de natuur om ons heen nog niet eens benoemd.

Herfst to do’s rondom Landgoed de Barendonk

  1. Wandel of fiets één van de gratis routes vanaf het landgoed
    Op de receptie vind je een aantal fiets- en wandelroutes die je gewandeld of gefietst zou moeten hebben als je bij ons verblijft. De routes zijn uitgezet op knooppunten en starten direct vanaf de camping en zorgen er ook voor dat je eindigt bij ons. Je neemt de route in bruikleen mee en legt hem na gebruik weer terug.
  1. Wil je met kinderen op avontuur? Dan springt ons Kabouterpad er absoluut uit. Let op: ze zijn er nog tot 16 november. Daarna gaan ze lekker overwinteren in de zon.

  2. Interesse in het oorlogsverleden van het Land van Cuijk? Breng een bezoek aan het oorlogsmuseum in Overloon en kom alles te weten over de slag om Overloon.

  3. Bezoek de enige stad in het Land van Cuijk: Grave. Kom er meer te weten over de Zuiderwaterlinie; informatie vindt u in het mini bezoekerscentrum, naast de tourist information in het oude stadhuis van Grave. U kunt hier ook informatie vinden van het "Zuiderwaterlinie wandelpad" van 290 km langs alle 11 vestingsteden in de Zuiderwaterlinie.

  4. Ga met een Gidsgroeter op pad. Vraag even bij de receptie naar de mogelijkheden tijdens jullie verblijf.

Vuurwerk-vrij

Wist je dat Landgoed De Barendonk tijdens de jaarwisseling absoluut vuurwerkvrij is? Hier kun je met je hond(en) ongestoord genieten. Er zijn nog een aantal kampeerplaatsen beschikbaar.

Interesse? Mail dan snel naar receptie@barendonk.nl

Genieten zonder zorgen

Landgoed De Barendonk is één van de accommodaties het Land van Cuijk waar je kunt genieten zonder zorgen. Dat betekent dat je je niet druk hoeft te maken over de zorg die jij (of een naaste) nodig heeft. Neem contact met ons op en wij zorgen voor het contact met professionele, persoonlijke zorg van wijkverpleegkundigen of bv de nierdialyse in het Maasziekenhuis.

Goei Gerei kookboek gepresenteerd in het Goei Leven jaar 2018

Op 14 oktober is het Land van Cuijkse kookboek Goei gerei gepresenteerd. Natuurlijk vind je een lekker recept met onze Barendonkse kaas ook in dit leuke handzame kookboek. Dit boek bevat niet alleen heerlijke recepten; het vertelt ook het eerlijke verhaal achter de gebruikte ingrediënten, die veelal uit het Land van Cuijk afkomstig zijn. Het boek geeft een kijkje achter de schermen bij diverse boeren in onze omgeving.

Nog nooit onze kaas geproefd? Deze is verkrijgbaar bij de receptie en bij verschillende lokale verkooppunten. Klik hier voor meer informatie.

Bescherming van uw persoonsgegevens

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Ook Landgoed De Barendonk doet er alles aan om uw gegevens op de juiste en veilige manier te bewaren. Zo ontvang je deze nieuwsbrief, omdat je een relatie van ons bent en wij je graag op de hoogte houden van onze activiteiten. Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Geen probleem: onderaan deze nieuwsbrief kun je je eenvoudig uitschrijven.
Facebook
Twitter
Instagram

LANDGOED DE BARENDONK

Millseweg 13, 5437 NB  Beers, Noord-Brabant
T: 0485 316 436   |   b.g.g. 0622 447 254
E-mail: receptie@barendonk.nl
 

www.barendonk.nl