Corona proof meivakantie op Landgoed de Barendonk

Beste gasten,

Allereerst hopen wij dat het goed gaat met jou en al je dierbaren. Het zijn onzekere en lastige tijden voor ons allemaal.

In deze nieuwsbrief geven we jullie een update over ons Landgoed in corona tijd en hebben we een aantal leuk meivakantie tips verzameld!

Landgoed de Barendonk in corona tijd

Allereerst antwoord op de vraag, is de Barendonk nog geopend voor kampeerders? Ja, wij zijn nog steeds deels geopend. Hoe doen wij dat?

  • Ons gezamenlijke sanitair gebouw is gesloten. Dit houdt in dat elke kampeerder die de beschikking heeft over eigen sanitair van harte welkom is.

  • Daarnaast hebben wij een aantal privé badkamers beschikbaar in onze groepsaccommodaties.

  • Natuurlijk zijn onze Trekkershutten met eigen sanitair ook geopend! De perfecte oplossing voor gezinnen zonder eigen kampeermiddel die er even tussen uit willen voor een frisse neus. Afgelopen weekend zijn er al een aantal mensen je voor gegaan!

In en om het landgoed is voldoende ruimte om op ruime afstand van elkaar te genieten van het voorjaar. Ga er op uit op de fiets of maak een mooie wandeling. Bij de receptie hebben wij verschillende wandelingen voor je klaar liggen die starten en eindigen op het landgoed. Onze fietsen zijn ook weer klaar voor de verhuur.

Eerste hulp bij de meivakantie

Het is meivakantie! Die is dit jaar wat anders dan anders. Met onderstaande tips maken wij het hopelijk een stukje leuker.

  • Hoe vogelrijk Nederland is wordt door veel mensen nu pas opgemerkt. Zelfs vanuit je keukenraam zijn al veel vogels te spotten. De leuke vogelherkenningskaart van stichting Natuurkampeerterreinen is normaal verkrijgbaar als je bij ons komt kamperen. Maar nu ook online beschikbaar: natuurkampeerterreinen.nl/kampeertips/vogels-rondom-tent/

  • Wij missen jullie, onze gasten natuurlijk enorm. Wij hopen dat jullie ons natuurlijk ook missen. Om dat missen wat minder te maken, hebben wij vanaf nu een echte Landgoed de Barendonk kleurplaat. Zo haal je de Barendonk in huis! 

  • Woon je wel in de buurt en heb je zin in een frisse neus? Onze kabouters vinden het altijd gezellig als er bezoek komt. Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand.

Naast het kabouter pad is er nog veel meer te doen op het Landgoed:

  • Ga als echt amateur schatzoeker op zoek naar de kist met spullen van Ludolf de Quay. Nu voor €12,50 per persoon, inclusief drankje.

  • Of ga struinend over ons terrein met onze GPS tocht. Kosten €4,50 per persoon.

Zien we jullie snel?
 

Groet,
Team Langoed de Barendonk.

 

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Instagram Instagram

LANDGOED DE BARENDONK

Millseweg 13, 5437 NB  Beers, Noord-Brabant
T: 0485 316 436   |   b.g.g. 0622 447 254
E-mail: receptie@barendonk.nl
 

www.barendonk.nl